De slachtoffers dachten via het chatprogramma Bullchat een seksafspraak te maken en werden vervolgens afgeperst door drie Arnhemmers.
Volledig scherm
PREMIUM
De slachtoffers dachten via het chatprogramma Bullchat een seksafspraak te maken en werden vervolgens afgeperst door drie Arnhemmers. © archief /ANP/Bullchat

Verdachten in politiekleding gebruiken seksafspraak als lokmiddel op de Veluwe

,,We komen met het vermoeden dat u kinderporno heeft gekocht.’’ Zo kwamen de verdachten binnen bij slachtoffers uit onder meer Apeldoorn, Dronten, Putten en Twello die kort ervoor een seksafspraak hadden gemaakt via een chatprogramma. Drie Arnhemmers maakten middels afpersing zo tienduizenden euro’s buit, aldus het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag op de zitting in Zutphen.

0 reacties

 1. Bijzonder eerbetoon voor de nog 680 levende oorlogsveteranen: een bedankbrief van scholieren
  PREMIUM

  Bijzonder eerbetoon voor de nog 680 levende oorlogsve­te­ra­nen: een bedank­brief van scholieren

  Hoe een oorlog voelt, wilde Damian Rintjema (14) weten. Gek, spannend en eng, antwoordde oorlogsveteraan Jan van den Berg (94) uit Ermelo in een handgeschreven brief aan de Wageningse scholier. Van den Berg was een jaar jonger dan Damian nu is toen de Tweede Wereldoorlog begon. ,,Hij zag parachutisten vallen, bommenwerpers vliegen en hij weet nog dat Rotterdam gebombardeerd werd", vertelt Damian. ,,En later meldde hij zich aan bij het verzet.”

In samenwerking met indebuurt Randmeren

 1. Spectaculaire beelden van vliegende Britse marinier
  Play

  Spectacu­lai­re beelden van vliegende Britse marinier

 2. 50Plus verdwijnt uit Tweede Kamer: Den Haan stapt op en neemt zetel mee
  Play

  50Plus verdwijnt uit Tweede Kamer: Den Haan stapt op en neemt zetel mee

Veluwe