Herten op de Hoge Veluwe.
Volledig scherm
Herten op de Hoge Veluwe. © Tamara Reijers

Video | Nieuwe slogan Epe: 100% wildgarantie

EPE - 'Spot gegarandeerd wild. Te voet, fietsend, of te paard. Herten, zwijnen, zelfs ijsvogels. Epe is dé plek voor een 100% wildervaring. Wees welkom!' De voice-over in een promotiefilmpje dat Alpaca Media in opdracht van de gemeente Epe is gemaakt, laat er geen gras over groeien: Epe, 100% wildgarantie op de Veluwe. Die nieuwe slogan wordt met wervende beelden gestaafd. Alles om de toerist naar Epe te trekken.

 1. Zwollenaar (84) in tranen: oplichter verpest trip naar achterkleinkinderen in Australië
  PREMIUM

  Zwollenaar (84) in tranen: oplichter verpest trip naar achter­klein­kin­de­ren in Australië

  De 84-jarige Zwollenaar barstte in tranen uit toen hij vertelde dat een reis met zijn vrouw naar de achterkleinkinderen in Australië niet meer door kon gaan. Eerder dit jaar was al hun spaargeld weg na fraude door een oplichter die zich uitgaf voor medewerker van de bank. De 13.000 euro kwamen na een coulanceregeling wel weer terug, maar inmiddels is zijn vrouw te ziek om nog af te reizen.
 2. Ondernemersfonds Heerde niet meer weg te denken: ‘Ondernemersverenigingen in Epe en Nunspeet jaloers op deze constructie’
  PREMIUM

  Onderne­mers­fonds Heerde niet meer weg te denken: ‘Onderne­mers­ver­e­ni­gin­gen in Epe en Nunspeet jaloers op deze construc­tie’

  Het Ondernemersfonds gemeente Heerde (OFGH) is na de eerste drie jaar van haar bestaan een ‘niet meer weg te denken stimuleringsfonds’ zegt het college van burgemeester en wethouders. Reden om de gemeenteraad het advies te geven het fonds de komende vijf jaar voort te zetten. Maandag 29 november mag de raad zich hierover uitspreken in de wetenschap dat de agrariërs zich blijven verzetten tegen verplichte deelname.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe