Edwin Remijn, directeur dealerbedrijven en nieuwe activiteiten bij Broekhuis. ,,De markt verandert, maar ik zie dat eerder als een evolutie dan een revolutie. We hebben tijd om ons erop in te stellen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Edwin Remijn, directeur dealerbedrijven en nieuwe activiteiten bij Broekhuis. ,,De markt verandert, maar ik zie dat eerder als een evolutie dan een revolutie. We hebben tijd om ons erop in te stellen.” © Ruben Schipper

Voor iedereen de juiste mobiliteit: autodealers kijken verder dan alleen auto's

Er komen steeds meer elektrische auto’s en die hebben minder onderhoud nodig. Dus moeten autobedrijven op zoek naar nieuwe inkomsten. En dat doen ze ook. Autohandelaren veranderen in mobiliteitsbedrijven. Waar ze eerst het vizier richtten op auto’s, doen ze nu net zo goed zaken in fietsen, elektrische mini-stadsauto’s en deelvervoer.

1 reactie

 • Eric Moll

  4 dagen geleden
  Een verhaal waar we uit moeten begrijpen dat autorijden even duur blijft als nu. Bovendien blijven e-auto's duur, zeker in Nederland, waar we met het oudste wagenpark van Europa zitten. Tel er de hoge belastingen bij op, zoals voor weggebruik, brandstof, stroom en BTW en het is klaar als een klontje: de regering wil de melkkoe niet kwijt, de autoindustrie al helemaal niet, dus goedkoper kan je vergeten. Ook werken ze niet aan Europese regelgeving waardoor autorijden goedkoper zou kunnen worden.
 1. Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken
  Liveblog

  Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken

  Rohda Raalte boekte vorige week nog een klinkende zege op Alcides, maar kreeg vandaag op bezoek bij SJC een flinke dreun te verwerken. De ploeg uit Noordwijk won met liefst 7-1. Ook Heino is er niet in geslaagd het goede resultaat uit de eerste wedstrijd na de winterstop een passend vervolg te geven, terwijl de ontmoeting tussen Alcides en Westlandia voortijdig werd gestaakt. In 2J deed SC Emmeloord uitstekende zaken door EMMS te verslaan.