Volledig scherm
Het ontwerp zoals het vorig jaar maart aan belangstellenden werd voorgelegd. Linksboven de geplande nieuwbouw van twee bouwblokken. Onderaan het bestaande pand dat een facelift krijgt. Aan de nieuwste variant, die volgende week bij de inloopavond is te zien, wordt nog gewerkt. © Woningstichting Putten

Vragen stellen over 26 appartementen
aan de Wallenbergstraat in Putten

Twee bouwblokken met in totaal 26 appartementen moeten het deels braakliggende terrein aan de Wallenbergstraat in Putten gaan opvullen. Belangstellenden die hier meer over willen weten, kunnen daarvoor naar de inloopavond op dinsdag 21 mei.

Het nieuwbouwplan behelst twee bouwblokken. Het eerste bestaat uit drie bouwlagen met zestien huurappartementen. Het tweede is net zo hoog en biedt ruimte aan tien huurders. Het bestaande pand met achttien appartementen krijgt een facelift. 

Tijdens de inloopavond in het kantoor van Woningstichting Putten aan de Spoorstraat 2 kunnen tussen 19.00 uur en 20.30 uur vragen worden gesteld over het voorliggende ontwerpbestemmingsplan. Die kunnen gaan over het plan zelf, maar ook over de procedures en gemaakte keuzes. 

Vrije inloop

De ontwikkeling van het terrein houdt de gemoederen al jaren bezig. In juli 2017 en maart vorig jaar waren er ook al inloopavonden. Daar konden mensen hun wensen en suggesties kenbaar maken. Zo wilden omwonenden bijvoorbeeld dat het voetbalveldje behouden bleef voor de wijk. In de nieuwe ontwerpen is zo veel mogelijk rekening gehouden met de opmerkingen van de belanghebbenden. Tijdens de inloopavond op 21 mei is het niet meer mogelijk om gewenste veranderingen door te geven. De avond heeft een open karakter: geen opening en einde dus, maar vrije in- en uitloop. 

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe