Burgemeester Tom Horn (r) heeft ook steken laten vallen, stelt VVD-fractievoorzitter Ruud Jager.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Tom Horn (r) heeft ook steken laten vallen, stelt VVD-fractievoorzitter Ruud Jager. © Henri van der Beek

VVD-politicus schaamt zich voor Epe: ‘Gemeente deed niets met advies Nationale ombudsman’

Dingen gaan momenteel ‘heel slecht’ in Epe, vindt Ruud Jager, fractievoorzitter van de VVD. ,,Ik schaam mij dood dat ik dit als volksvertegenwoordiger meemaak.’’ Aanleiding voor zijn tirade gisteravond tijdens de gemeenteraad was onder meer de tik op de vingers die Epe vorige maand kreeg van de Nationale ombudsman voor hoe ze klachten afhandelt. 

  1. LIVE | Activia uit het niets op gelijke hoogte, Robur en Groen Wit’62 nemen de leiding en AZC leidt bij Colmschate’33
    Liveblog

    LIVE | Activia uit het niets op gelijke hoogte, Robur en Groen Wit’62 nemen de leiding en AZC leidt bij Colmschate’33

    Na een enerverende zaterdag, met onder meer de Sallandse derby en de burenruzie in Hattem, zullen ook de zondagclubs er een mooie speeldag van willen maken. Hoofdklasser Alcides raakte in de afgelopen weken weer op stoom en hoopt de stijgende lijn vanmiddag door te kunnen trekken in de beker. In Apeldoorn staat de ontmoeting tussen Robur et Velocitas en Albatross op het programma, terwijl Activia tegen Sc. Overwetering de eerste overwinning van het seizoen in de wacht hoopt te slepen. Ook Groen Wit’62 en Colmschate’33 komen in actie. Kortom, ga er maar weer goed voor zitten!

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe