Vakantiepark Maheki in Krachtighuizen (gemeente Putten) wil graag een woonwijk worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Vakantiepark Maheki in Krachtighuizen (gemeente Putten) wil graag een woonwijk worden. © Bram van de Biezen

VVD Putten wil dat sommige vakantieparken woonwijk kunnen worden, maar staat hierin alleen

Als het aan de VVD in Putten ligt, moeten sommige vakantieparken een woonwijk kunnen worden. Politiek gezien staat de partij echter alleen, want de andere raadsfracties willen daar niets van weten. Ook zitten zij niet te wachten op bemoeienis van de Tweede Kamer, die de mogelijkheden hiertoe juist wil verruimen en Putten daarbij als voorbeeld noemt.

5 reacties

 • Andre Eggerding

  4 weken geleden
  Goed idee van de VVD. Dit jaar 227000 Nederlanders erbij. Als wonen op de camping permanent mag kunnen velen hun eerste huis verkopen.
 • Teun van Unen

  4 weken geleden
  Ik zou er wel voor zijn als dan alle niet Puttenaren (of misschien ruimer alle niet Veluwenaren) uit die vakantieparken verdwijnen, want anders lost dit niets op m.b.t. woonruimtes.
 • H. Meestens

  4 weken geleden
  De VVD denkt in dit geval in de juiste richting! Dit is wel een oplossing voor het woonprobleem @Dick, ik zie in de buurten van Krachtighuizen weinig mooie natuur, want overal is de mens bezig met goede bedoelingen maar loopt op niets uit.
 • Dick de Groot

  4 weken geleden
  Dan kunnen we de natuur op de Veluwe helemaal vernietigen
 • G. Buter

  4 weken geleden
  De VVD is de weg helemaal kwijt. Het is zowat allemaal Import die van het dorp een bruisende stad willen maken. Maar dat willen de inwoners echt niet. Putten is een dorp en wil dat graag zo houden.
 1. Buurt demonstreert tegen windmolens in Ermelo: ‘Hopen dat gezond verstand boventoon gaat voeren’
  PREMIUM
  Met video

  Buurt demon­streert tegen windmolens in Ermelo: ‘Hopen dat gezond verstand boventoon gaat voeren’

  ‘Geen windmolens in Horst en Telgt!’ Dat staat op borden en spandoeken waarmee tientallen omwonenden demonstreren voor het gemeentehuis in Ermelo. Ze verzetten zich tegen de komst van een windpark in hun ‘achtertuin’. Ze zien liever een alternatief, bijvoorbeeld een zonnepark. Maar de kans dat de plannen nu nog gewijzigd worden, lijkt klein. „Alles wat we inbrengen wordt van tafel geveegd.”