Hans de Goede (D66) begrijpt niet waarom een infosessie over de Burgemeester van der Feltzlaan niet openbaar zou mogen zijn, maar is blij dat de informatie die de raad krijgt wél openbaar wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans de Goede (D66) begrijpt niet waarom een infosessie over de Burgemeester van der Feltzlaan niet openbaar zou mogen zijn, maar is blij dat de informatie die de raad krijgt wél openbaar wordt. © Henri van der Beek

‘Waarom niet openbaar?’ Raad Epe sluit deuren bij infosessie over zorgcomplex, burger mag verslag lezen

Hoe zit het nou precies met dat omstreden plan voor een groot zorgcentrum in een villabuurt in Epe? De gemeenteraad wil alsnog antwoord op een heleboel vragen, maar laat zich daarover bijpraten in een besloten informatiesessie. Pas daarna worden de vragen en antwoorden naar buiten gebracht.

1 reactie

 • L.A. Spaans

  1 maand geleden
  Onbegrijpelijk waarom dit plan door Ambulancediensten, Brandweer en Politie niet is getorpedeerd. Bij een zeker te verwachten aantal verkeersinfarcten zowel tijdens de bouw als na voltooiing wordt de aanrijtijd van Ambulances, Brandweer en Politie zeker met een half uur vertraagd voor ongeveer 200 tot 250 woningen die achter de toegangsweg Burgemeester van der Feltzlaan 4 gelegen zijn. L.A.Spaans, Vredenburglaan 10 8162 EE Epe.
 1. ‘Mini-orkaan’ velt elektriciteitsmasten in Oosterwolde: ‘Die waaien echt niet zomaar om’
  PREMIUM

  ‘Mi­ni-or­kaan’ velt elektrici­teits­mas­ten in Oosterwol­de: ‘Die waaien echt niet zomaar om’

  Vier elektriciteitsmasten in Oosterwolde zijn vrijdagavond tegen de vlakte gegaan. Beheerder van het hoogspanningsnetwerk TenneT zegt dat dit een gevolg is van ‘een unieke samenloop van omstandigheden’, en dat masten in Nederland echt niet zomaar omwaaien. ,,Er is een soort mini-orkaan geweest waardoor deze vier masten zijn omgewaaid. Dat gebeurt écht zelden. Die dingen wegen 40.000 kilo per stuk, die gaan niet zomaar om’’, zegt Eefje van Gorp, woordvoerder van TenneT.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe