Michiel Wiersinga (l) zet een punt achter het stuivertje wisselen met Robert Scholten (r). Hij keert niet terug in de gemeenteraad van Epe.
Volledig scherm
PREMIUM
Michiel Wiersinga (l) zet een punt achter het stuivertje wisselen met Robert Scholten (r). Hij keert niet terug in de gemeenteraad van Epe. © Archief, gemeente Epe/Kevin Hagens

‘Wachtgeldwethouder’ Wiersinga ziet af van comeback in Epe; stuivertje wisselen met Scholten is voorbij

De opgestapte wethouder Michiel Wiersinga keert niet terug in de gemeenteraad van Epe. Na het vertrek van Robert Scholten uit de lokale politiek heeft hij het eerste recht om zijn partijgenoot van Nieuwe Lijn tot aan de verkiezingen in maart op te volgen. Nu hij afziet van een comeback is het stuivertje wisselen tussen twee veelbesproken wethouders voorbij.

4 reacties

 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Het is net als in Den Haag............. Graaiers en Zakkenvullers
 • Jo Pelders

  5 maanden geleden
  Heeft Wiersinga dankzij zijn riante wachtgeldregeling zijn faillissement kunnen afwenden?? Dit riekt naar vooropgezet spel. Scholten met de staart tussen de benen uit de gemeente vertrokken. Kan die elders dezelfde malle a-democratische fratsen gaan uithalen Hoop dat N.L. met de komende verkiezingen afgestraft wordt voor deze handelswijze van hun vertegenwoordigers. Zetels: 0 (nul)
 • M Scholtens

  5 maanden geleden
  Wat een puinhoop en verspilling va belastinggeld met de wethouders van Nieuwe Lijn. Een schreeuw om Gem Herindeling.
 • CT Putten

  5 maanden geleden
  Nieuwe lijn , leek zo mooi om waar te zijn.

Veluwe