De jachthaven van Deventer heeft inmiddels een wachtlijst van twee jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De jachthaven van Deventer heeft inmiddels een wachtlijst van twee jaar. © Ronald Hissink

Wachtlijst voor vaste ligplaats in de jachthaven loopt op: ‘Wachten tot iemand zijn plek opzegt’

De wachtlijsten voor vaste ligplaatsen in jachthavens zijn soms meer dan verdubbeld en de wachttijden lopen op tot drie jaar. Dat blijkt uit een rondgang langs de verschillende havens in de regio. Oorzaak is de explosieve groei van de watersportrecreatie.

10 reacties

 • Professional Driver

  2 maanden geleden
  @Hans van Dijk: Vergelijk je nu diesel met benzine? Laat je je vrouw altijd tanken ? 😜
 • evert koekkoek

  2 maanden geleden
  @ Arend van Faassen, snel emigreren en weg uit Nederland.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Hans van Dijk, een vaste ligplaats op stroom? Niets kan in dit land onbeheerd achter gelaten worden of het wordt gestolen. Op welke stromende rivier denk je dat je voor anker mag? Wie kan er in deze tijd geen werk vinden? Voor vakantie kun je kiezen uit een vliegreis of met de boot gaan. Zal ik voor het milieu maar gaan vliegen? Een auto die een caravan trekt gebruikt haast het dubbele.
 • Hans van Dijk

  2 maanden geleden
  Ik zie het ook als een luxe probleem. Waar gaat het over? Ga zoals vroeger "op stroom" voor anker. Lekker rustig en geen gezeur. Geen ruzie voor je ligplaats. Jammeren over te weinig ligplaatsen? Nederland op zn smalst. Er zijn gezinnen die amper hun energierekening kunnen betalen. Geen werk kunnen krijgen. Of arbeidsongeschikt zijn. Vul het maar aan. Maar al die pleziervaartuigen, zijn vervuilers.@j vd wal, half Frankrijk = 600 km, en dan 100 L benzine weg? Jij kan lekker rekenen.....
 • wj van den van den Belt

  2 maanden geleden
  Bianca als je geen verstand hebt van boten moet je niet reageren Heb zelf ook een sloep zeeeer zuinig Gebruikt bijna niks
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”