Steven van Geelen (m.), samen met zijn twee opvolgers: Max Simbula (l.) en Rick Guldemeester (r.).
Volledig scherm
PREMIUM
Steven van Geelen (m.), samen met zijn twee opvolgers: Max Simbula (l.) en Rick Guldemeester (r.). © Bram van de Biezen

Walhalla Harderwijk heeft nieuwe kapiteins: ‘Ze dragen allebei het Walhalla-DNA in zich’

,,Walhalla blijft Walhalla.’’ Hij had z’n ‘kindje’ voor een flinke smak geld kunnen verkopen, er waren zat geïnteresseerden. Steven van Geelen (38) was echter bang dat de ziel van strandtent Walhalla in Harderwijk daarmee verloren zou gaan. Daarmee draagt hij zijn zaak over aan twee werknemers, terwijl hij zelf naar Australië emigreert. 

4 reacties

 • john hetebrij

  2 maanden geleden
  Dit verdient hulde. Plannen om te verbouwen perfect. Laten we dit uniek stukje Harderwijk koesteren en ondernemers de kans te geven de boulevard enig cachet te geven. Gr, ( die andere) Hetebrij
 • Erwin Bruinink

  2 maanden geleden
  Ik denk dat heel Harderwijk opgelucht adem haalt, lekker blijven relaxen in een ongedwongen setting en geen wansmaak-snel-geld-verdienen baasje erin, daar zijn er al genoeg van! Veel succes gewenst aan deze jonge ondernemers.
 • Berjan Visch

  2 maanden geleden
  Top dat walhalla walhalla blijft! Lekker los, zanderig en niet teveel luxe. Precies goed! Succes en tot vrijdag bij 'man overboord'
 • Hetebrij

  2 maanden geleden
  Fijn dat Walhalla dezelfde koers blijft varen. Goed voor Harderwijk goed voor de klanten en goed voor de nieuwe jonge ondernemers. En uniek is dat de medewerkers mogen zijn wie ze zijn. Walhalla is vakantie, het hele jaar door.