René Arts, voorzitter van de commissie die het onderzoek naar de hoofdpijndossiers begeleidt, tijdens de laatste raadsvergadering van burgemeester André Baars (links, voorgrond).
Volledig scherm
PREMIUM
René Arts, voorzitter van de commissie die het onderzoek naar de hoofdpijndossiers begeleidt, tijdens de laatste raadsvergadering van burgemeester André Baars (links, voorgrond). © Archief, Ruben Schipper Fotografie

Wantrouwen burger wegwerken wordt flinke klus voor gemeente Ermelo

De gemeente Ermelo heeft een stevige klus te klaren, wil ze het wantrouwen wegnemen dat bij de burgers is gegroeid onder invloed van een aantal ‘hoofdpijndossiers’. Die constatering komt van het externe onderzoeksbureau dat drie van die dossiers voor de gemeenteraad heeft onderzocht. Op diverse punten moet de gemeente werk maken van nieuw beleid, geeft het bureau aan.

0 reacties

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe