Een fietser is vannacht in het Gelderse Oldebroek gevallen door een over de weg gespannen ijzerdraad. De fiets van het slachtoffer raakte hierdoor flink beschadigd, maar ‘dit had natuurlijk veel erger af kunnen lopen’, schrijft de politie op Facebook.
Volledig scherm
Een fietser is vannacht in het Gelderse Oldebroek gevallen door een over de weg gespannen ijzerdraad. De fiets van het slachtoffer raakte hierdoor flink beschadigd, maar ‘dit had natuurlijk veel erger af kunnen lopen’, schrijft de politie op Facebook. © Politie

Wel tips geen aanhoudingen in ijzerdraadkwestie Oldebroek

Wel tips, maar geen aanhoudingen. Dat is de stand van zaken in de kwestie van het gespannen ijzerdraad over de Rustenburgsweg in Oldebroek. 

 1. Bouwproject Wezep totaal ontspoord, bewoners smeken om een oplossing
  PREMIUM

  Bouwpro­ject Wezep totaal ontspoord, bewoners smeken om een oplossing

  De bewoners van nieuwbouwwijk De Zeuven Heuvels in Wezep zijn in alle staten. Nu bouwer BBG uit Oldebroek failliet is verklaard, voelen ze zich aan de goden overgeleverd. Huizen zijn niet afgebouwd, vertonen mankementen en het terrein ligt braak. Met alles emoties van dien. De bouwer heeft bij de bewoners totaal afgedaan. Die roepen de gemeente op gemaakte fouten te onderzoeken om herhaling te voorkomen. De gemeente daagt BBG Projecten voor de rechter en wil dat het bedrijf zijn afspraken nakomt.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

 1. Mink hielp doodgeslagen man (73): 'Heel slecht geslapen'
  Play

  Mink hielp doodgesla­gen man (73): 'Heel slecht geslapen'

 2. Zeker drie doden bij terreuraanslag in Nice
  Play

  Zeker drie doden bij terreuraan­slag in Nice

Veluwe