Boze omwonenden van dit speelveld in Hattemerbroek waren slechts een paar van de belangengroepen die gisteravond hun beklag deden bij de gemeente. Wethouder Ben Engberts (inzet) ging door het stof.
Volledig scherm
PREMIUM
Boze omwonenden van dit speelveld in Hattemerbroek waren slechts een paar van de belangengroepen die gisteravond hun beklag deden bij de gemeente. Wethouder Ben Engberts (inzet) ging door het stof. © Henri van der Beek, inzet: SGP

Wethouder in verlegenheid na commotie over flexwoningen in gemeente Oldebroek

De ophef over aangekondigde ‘flexwoningen’ in de gemeente Oldebroek, brengt wethouder Ben Engberts (SGP) zwaar in verlegenheid. Tegenover de gemeenteraad ging hij gisteravond door het stof voor gebrekkige communicatie. Na klachten over de mate van ‘draagvlak’ die er volgens de gemeente is, kwam hij bovendien met een ontboezeming: de gemeente had het draagvlak gemeld waarvan ze zelf ‘verwacht’ dat het er is. 

2 reacties

 • herma spijkers

  1 week geleden
  Maar ondanks dit gedrag vragen we ons wel af waarom de kloof tussen politiek en electoraat steeds groter lijkt te worden.
 • Paul Eijk

  1 week geleden
  Hoogmoed en apenrots gedrag
 1. Huisartsen uit regio protesteren in Den Haag: ’Organisaties moeten niet bij alles zeggen ‘bel de huisarts maar’

  Huisartsen uit regio proteste­ren in Den Haag: ’Organisa­ties moeten niet bij alles zeggen ‘bel de huisarts maar’

  ‘Uw huisarts verzuipt!’ Treffender kunnen de huisartsen uit Deventer, Raalte en Luttenberg hun zorgen zoals getoond op het spandoek, niet verwoorden. Vanochtend verzamelden ze zich op het station in Deventer om de trein te pakken naar Den Haag. De paarse krokodil hebben ze bij zich. Die staat symbool voor de volgens huisartsen overbodige administratie waarmee ze te maken hebben.

Veluwe