Oliebollenbakkers Peter Olde Scholtenhuis (l.) en Michel van den Esschert met hun woonwagens op een grasveldje aan de Hoge Weerd in Epe, waar ze tot 31 januari mogen blijven staan. Daarna gaan ze via het woonwagenkamp in Epe naar een permanente woonplek in Emst.
Volledig scherm
PREMIUM
Oliebollenbakkers Peter Olde Scholtenhuis (l.) en Michel van den Esschert met hun woonwagens op een grasveldje aan de Hoge Weerd in Epe, waar ze tot 31 januari mogen blijven staan. Daarna gaan ze via het woonwagenkamp in Epe naar een permanente woonplek in Emst. © Hans van de Vlekkert

Witte rook voor oliebollenbakkers: eindelijk een permanente woonplek, maar niet in hun geliefde Epe

Oliebollenbakkers Peter Olde Scholtenhuis en Michel van den Esschert hebben na een maandenlange zoektocht samen met de gemeente Epe eindelijk een nieuwe woonplek gevonden. Op het woonwagenkamp in Emst komt volgend jaar zomer een standplaats vrij. Tot die tijd hoeven de heren zich ook geen zorgen te maken.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    4

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe