Mag de wolf beschoten worden met een soort paintballgeweer?
Volledig scherm
Mag de wolf beschoten worden met een soort paintballgeweer? © Foto via Sem Weevers

Wordt wolf straks beschoten met semi-automatische riotgun? PvdD eist opheldering over ‘paintballgeweer’

met video'sDe Partij voor de Dieren wil meer weten over het gebruik van een paintballgeweer tegen een ‘tamme wolf’ in Nationaal Park De Hoge Veluwe. Volgens de Gelderse fractie gaat het om een krachtige ‘riotgun’.

7 reacties

 • B.J. Mastenbroek

  3 maanden geleden
  Waarom vangen ze die "tamme" wolf niet en laten hem buiten het hek van de Hoge Veluwe weer vrij? Op de echte Veluwe zijn er vrijwel geen problemen met wolven. Die hekken rondom de Hoge Veluwe zijn ieder weldenkend mens een doorn in het oog en degraderen een op zich mooi gebied tot een parkje.
 • Jules Vismale

  3 maanden geleden
  @Eric Kroon, weet je wat mij trouwens hier veel sterker opvalt? Dat is namelijk dat steeds meer Nederlanders te maken krijgen met allerlei bankfraudeurs, oplichters, woningovervallers, verkrachters, brandstichters en zelfs moordenaars die schieten in woonwijken met onschuldige kinderen daarin! En ik kan me moeilijk voorstellend dat degenen die de wolven hier willen weghebben gaan uitroepen dat dit soort figuren moeten worden afgeschoten!
 • Eric Kroon

  3 maanden geleden
  Niks paintballetjes. Gewoon echt afschieten die wolven, die horen hier niet en zorgen voor veel te veel ellende nu al en dat gaat vele malen erger worden in de toekomst. Mark my words.
 • Dick Meerdink

  3 maanden geleden
  Hou nu alstublieft eens op over de wolven en laat die beesten met rust. Er zijn veel belangrijkere en ernstige gebeurtenissen in de wereld om je druk over te maken.
 • Gerard Wagenaar

  3 maanden geleden
  Tja gefokte wolven he en dan krijg je zoiets.weer een kermis akt der bij veel plezier met schieten op bor de wolf