Bij de hoofdingang van ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk staat een triagetent, waarin iedere bezoeker, zowel patiënt als gast, wordt gescreend.
Volledig scherm
Bij de hoofdingang van ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk staat een triagetent, waarin iedere bezoeker, zowel patiënt als gast, wordt gescreend. © Ziekenhuis St Jansdal

Ziekenhuis St Jansdal roept op tot waakzaamheid: ’Het coronavirus is nog niet weg!’

Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk en Lelystad roept het publiek op tot waakzaamheid, nu morgen - 1 juni - de horeca weer open mag. Ziekenhuisbestuurder Relinde Weil ziet de versoepeling met de nodige spanning tegemoet, zo geeft ze aan. ,,Het is voor ons allemaal fijn dat wij kunnen versoepelen, maar ik vind het ook spannend. Hopelijk gunt iedereen elkaar de ruimte.”

 1. Operaties St Jansdal geannuleerd in Harderwijk na corona-uitbraak op verpleegafdeling
  PREMIUM

  Operaties St Jansdal geannu­leerd in Harderwijk na corona-uit­braak op verpleegaf­de­ling

  Door een corona-uitbraak op een verpleegafdeling in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk - waarbij zowel patiënten als medewerkers zijn betrokken - moet het ziekenhuis gedeeltelijk weer ingeplande reguliere zorg alsnog staken. Tot en met 29 mei wordt een aantal niet-spoedeisende, geplande operaties geannuleerd op alle locaties van het ziekenhuis. De spreekuren op de poliklinieken gaan vooralsnog wel gewoon door.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

 1. Bekijk hier het songfestivalnummer van Jeangu Macrooy
  Play

  Bekijk hier het songfesti­val­num­mer van Jeangu Macrooy

 2. Kappers wel open, zonnestudio's niet: 'Waar is de logica?'
  Play

  Kappers wel open, zonnestu­dio's niet: 'Waar is de logica?'

Veluwe