Bij de hoofdingang van ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk staat een triagetent, waarin iedere bezoeker, zowel patiënt als gast, wordt gescreend.
Volledig scherm
Bij de hoofdingang van ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk staat een triagetent, waarin iedere bezoeker, zowel patiënt als gast, wordt gescreend. © Ziekenhuis St Jansdal

Ziekenhuis St Jansdal roept op tot waakzaamheid: ’Het coronavirus is nog niet weg!’

Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk en Lelystad roept het publiek op tot waakzaamheid, nu morgen - 1 juni - de horeca weer open mag. Ziekenhuisbestuurder Relinde Weil ziet de versoepeling met de nodige spanning tegemoet, zo geeft ze aan. ,,Het is voor ons allemaal fijn dat wij kunnen versoepelen, maar ik vind het ook spannend. Hopelijk gunt iedereen elkaar de ruimte.”

  1. Operaties St Jansdal geannuleerd in Harderwijk na  corona-uitbraak op verpleegafdeling
    PREMIUM

    Operaties St Jansdal geannu­leerd in Harderwijk na corona-uit­braak op verpleegaf­de­ling

    Door een corona-uitbraak op een verpleegafdeling in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk - waarbij zowel patiënten als medewerkers zijn betrokken - moet het ziekenhuis gedeeltelijk weer ingeplande reguliere zorg alsnog staken. Tot en met 29 mei wordt een aantal niet-spoedeisende, geplande operaties geannuleerd op alle locaties van het ziekenhuis. De spreekuren op de poliklinieken gaan vooralsnog wel gewoon door.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe