Dankzij de vasthoudendheid van raadsleden Wilco Bos (PvdA) en Anke Buurman-Kuiper (D66) wordt er nu een herberekening gemaakt van de tarieven voor de dagbesteding.
Volledig scherm
PREMIUM
Dankzij de vasthoudendheid van raadsleden Wilco Bos (PvdA) en Anke Buurman-Kuiper (D66) wordt er nu een herberekening gemaakt van de tarieven voor de dagbesteding. © Benjamin Buurman

Zorgverleners in dagbesteding op de Veluwe krijgen tóch een eerlijk tarief: korting wordt teruggedraaid

Zorgverleners die dagbesteding bieden in de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Zeewolde kunnen opgelucht adem halen. De gemeenten gaan om de tafel zitten om een nieuw tarief vast te stellen, waarbij de korting die zorgverleners op de te leveren zorg van de gemeenten kregen, wordt teruggedraaid. 

0 reacties

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”