De Stentor Nieuws Update | Recordaantal edelherten afgeschoten en Lelystad bereidt zich voor op WK

Dagelijks praten we je bij over het nieuws uit onze regio en daarbuiten. Met vandaag: Er is een recordaantal edelherten afgeschoten en Lelystad maakt zich op voor een wereldkampioenschap.

 1. Voetbalpodcast | ‘Als Ajax nu kan tekenen voor plek twee doen ze het’

  Voetbalpod­cast | ‘Als Ajax nu kan tekenen voor plek twee doen ze het’

  Is Ajax wel een ploeg die kan achtervolgen of willen ze liever leider zijn? Van de Keuken Kampioen Divisie naar de top van de eredivisie en door naar Oranje. De waarde van de KKD. Een aanvoerdersband afpakken en de impact hiervan op een speler en groep en het moeras van Vitesse. Etienne Verhoeff neemt het door met Johan Inan. Bovendien belt hij in Op weg naar de eredivisie met Adrie Poldervaart, trainer van De Graafschap.
 2. Dodelijke steekpartij in winkelstraat: tieners bestellen hamburger en opeens vliegen de veren in het rond
  PREMIUM

  Dodelijke steekpar­tij in winkel­straat: tieners bestellen hamburger en opeens vliegen de veren in het rond

  Even leek het of het sneeuwde, bij de McDonald’s midden in de drukke Rotterdamse winkelstraat. Maar het was het bont van de dure jas dat rond vloog op het moment dat een 22-jarige man uit Helmond met een groot mes werd gestoken. Twee scholieren van 12 en 13 stonden ernaast en zagen, net als klanten en ondernemers, hoe het slachtoffer in een grote plas bloed werd gereanimeerd. Tevergeefs, hij overleed.
  Rotterdam, Helmond