Show & Entertainment

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Buren in Noordijk komen bij elkaar voor de 'slachtvisite'

Het is een oud gebruik waarbij de buren op bezoek komen om het varken dat net is geslacht te komen prijzen, de zogenaamd eslcahtvisite. BEELD Marieke Amelink-Bakker/ Loes Geerdink

NIEUW
06:09
Geselecteerd Speelt nu af

Mattie confronteert Mariekes 'zoen-Italiaan'

Vieze roltrappen, kolfapparaten, pinda-allergie, natte contactpunten en een slecht zoenende Italiaan. Het ging weer alle kanten op deze week in de ochtendshow. Dit waren de meest opvallende momenten deze week tijdens Mattie & Marieke.

NIEUW
02:30
Geselecteerd Speelt nu af

Trailer The Crown seizoen 3 op Netflix

Bekijk hier de trailer van seizoen 3 van The Crown. Te zien vanaf 17 november op Netflix.

NIEUW
05:34
Geselecteerd Speelt nu af

André Hazes: Ik houd gewoon van een wat rijpere vrouw

Het was André Hazes die de eerste stap zette om het hart van Bridget Maasland te veroveren. De twee kregen contact toen de zanger een concert in Ahoy gaf. Toen Hazes zich realiseerde dat hij de RTL-presentatrice ‘een leuk wijf’ vond, zette hij door.

NIEUW
07:48
Geselecteerd Speelt nu af

Fred van Leer heeft zijn ballen laten zien

Wat is de vrijdagochtend zonder Fred van Leer? Onze huisstylist was goedgemutst vanmorgen en vertelde trots hoe hij zijn ballen heeft laten zien deze week. Bovendien liet hij zijn licht schijnen over de kwestie André & Monique én had hij een update over de Maywood-reünie.

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

Borrelen met je hond in hartje Zwolle, hier kan het

"Doe maar een bakje koffie en wat lekkers voor mijn hond." Kijk vooral niet gek op als iemand zo'n bestelling doet bij Brasserie Jansen, want er bestaat al lange tijd een heus hondenmenu in het restaurant.

NIEUW
04:05
Geselecteerd Speelt nu af

Waylon zingt Nederlands voor de Q-top 1000: 'Kleine Jongen'

Vandaag is de laatste dag van de Q-top 1000 stemweek. Speciaal daarvoor kwam Waylon deze week iedere ochtend langs om één van de kanshebbers voor in de lijst te coveren. Zijn laatste cover is in het Nederlands en dat horen we Waylon bijna nooit doen. Geniet van 'Kleine Jongen'.

Aanbevolen show & entertainment series