Nieuws

NIEUW
00:29
Geselecteerd Speelt nu af

Flinke rookontwikkeling bij brand in café De Speeltuin Breda

Een brand heeft donderdag vroeg op de avond voor schade gezorgd in café De Speeltuin aan de Visserstraat in het centrum van Breda. Er raakte niemand gewond. Het vuur ontstond rond 19.30 uur bij of achter de bar van de horecazaak.

NIEUW
01:31
Geselecteerd Speelt nu af

Legowinkel de Bloksjop in Goes loopt als een trein

De Bloksjop in Goes loopt als een trein. In het gebouwtje aan het Joannaplantsoen – tot de nok toe gevuld met Lego – werken cliënten van Emergis. Er is nu ook een succesvolle webshop, waar met name volwassen lego-freaks hun ontbrekende steentjes bestellen. Deze week ging de duizendste online-bestelling de deur uit. ‘We sturen soms pakketten van wel 200 euro.’

NIEUW
00:33
Geselecteerd Speelt nu af

Kinderen controleren snelheid voorbijgangers met lasergun

Streng maar rechtvaardig staan 15 kinderen van scholen uit de wijk Fazantenkamp in Maarssenbroek langs de weg naast hun school. Gewapend met een lasergun controleren ze de snelheid van voorbijrazende chauffeurs. Want scheurende automobilisten vlak naast hun school, dat moeten ze niet hebben.

NIEUW
00:42
Geselecteerd Speelt nu af

Israëlische premier Netanyahu aangeklaagd om corruptie

De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu (70) is vandaag officieel aangeklaagd wegens corruptie. Dat heeft de Israëlische procureur-generaal bekendgemaakt.

NIEUW
01:39
Geselecteerd Speelt nu af

‘We eren transgenders die vermoord zijn’

Transgenders die slachtoffer zijn geworden van mishandeling en bedreiging werden gisteren tijdens een speciale gedenkdag bij het COC in Den Haag herdacht.

NIEUW
01:56
Geselecteerd Speelt nu af

Stormloop op appartementen in woontoren Hengelo

Als één ding opnieuw duidelijk is geworden, dan is het wel dat wonen in de binnenstad voor veel mensen een vurige wens is. BEELD Gerard Smink

NIEUW
01:55
Geselecteerd Speelt nu af

De truien van Hans Spekman

Wat maakt de iconische trui van Hans Spekman zo speciaal?

Aanbevolen nieuws series