Nieuws

NIEUW
02:04
Geselecteerd Speelt nu af

Nog 270 wachtenden voor je in de rij voor gratis aardappelen

Uit de wijde regio schuiven de auto’s aan van mensen die gratis aardappelen komen halen in Dinteloord. Daar geven Erik (40) en Barbara (45) van der Heijden de frietpiepers gratis weg. Met deze actie willen ze aandacht voor de lage prijzen die ze voor hun aardappelen krijgen. ,,Eigenlijk niks, dan kunnen we ze net zo goed weggeven.”

NIEUW
02:52
Geselecteerd Speelt nu af

Een avondje coronabios in Twente, hoe gaat dat?

Vanaf maandag 1 juni openen de bioscopen weer, ook in Twente. Wij namen vast een kijkje bij de grootste bioscoop in de regio: Kinepolis in Enschede. (2760 stoelen). Hoe gaat dat in z'n werk? BEELD Reinier van Willigen

NIEUW
01:27
Geselecteerd Speelt nu af

Opnieuw felle protesten tegen politiegeweld VS

De agent die in Minneapolis George Floyd doodde is gearresteerd, maar felle protesten tegen politiegeweld houden aan in de hele VS.

NIEUW
00:40
Geselecteerd Speelt nu af

Elektrische wagen verwoest door vuur

Een hybride auto, die geparkeerd stond aan de Mathenesserdijk in Rotterdam, is vrijdagavond rond 23.00 uur volledig uitgebrand. Vermoedelijk is het vuur aangestoken. Of er een verdachte is aangehouden, is niet bekend.

NIEUW
00:32
Geselecteerd Speelt nu af

Gewonde nadat automobilist macht over het stuur verliest

Een automobilist is vanochtend gewond geraakt nadat hij op de Rondweg in Houten de macht over het stuur verloor en met de auto over de kop vloog. De gewonde bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.

NIEUW
01:42
Geselecteerd Speelt nu af

Ruim duizend kijkers zien jonge ooievaars uit het ei komen

Tijd voor beschuit met muisjes bij de ooievaarsopvang in Herwijnen. Daar kwamen namelijk twee kuikens uit het ei. Die waren eerder gevonden bij een verlaten nest.

NIEUW
00:26
Geselecteerd Speelt nu af

Buurman onwel door spuiten van graffiti in Sprang-Capelle

Een buurtbewoner van de Molenstraat heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag de politie gealarmeerd nadat hij zich niet lekker voelde vanwege een chemische lucht. Wat bleek? Zijn buurman was in de weer met spuitbussen.

Aanbevolen nieuws series