Sport

NIEUW
00:31
Geselecteerd Speelt nu af

Unieke beelden social distancing rond bekerfinale Oostenrijk

Red Bull Salzburg heeft bij de hervatting van het betaald voetbal in Oostenrijk de beker gewonnen. In de finale in Klagenfurt werd Austria Lustenau, uit het tweede niveau, met 5-0 verslagen.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Bosz: Havertz is zo jong, maar zo belangrijk

Bayer Leverkusen is dankzij de 0-1 zege bij SC Freiburg naar de derde plaats in de Bundesliga gestegen. Daarmee herstelt de ploeg van trainer Peter Bosz zich van de zware nederlaag van afgelopen dinsdag tegen VfL Wolfsburg (1-4) Wie anders dan Kai Havertz maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. De aanvaller punterde de bal in de 54ste minuut langs doelman Alexander Schwolow. Met zijn 35ste treffer passeerde hij Klaus Fischer, die het vaakst (34 keer) wist te scoren in de Duitse competitie voor hij 21 jaar oud was.

NIEUW
03:35
Geselecteerd Speelt nu af

Mikos Gouka: Feyenoord heeft geen potje om spelers te halen

Feyenoord-watcher Mikos Gouka beantwoordt enkele vragen van kijkers. De contractverlengingen van Fer, Botteghin en Kökçü worden besproken en ook de mogelijkheden op de transfermarkt komen aan bod.

NIEUW
08:04
Geselecteerd Speelt nu af

Michel Perridon: Robert Doornbos was m'n goedkoopste coureur

Michel Perridon: 'Robert Doornbos was m'n goedkoopste coureur'

NIEUW
03:33
Geselecteerd Speelt nu af

Mikos Gouka: Feyenoord heeft heilig vertrouwen in Kuyt

Feyenoord-watcher Mikos Gouka beantwoordt enkele vragen van kijkers. De bekerfinale komt ter sprake en ook de eventuele komst van Eljero Elia is onderwerp van gesprek.

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

'Kai Havertz speelt met ongelofelijk veel zelfvertrouwen'

Peter Bosz blikt terug op de verloren wedstrijd tegen Wolfsburg en de trainer van SC Freiburg, de volgende tegenstander van Bosz' zijn Bayer 04 Leverkussen, kijkt naar Kai Havertz.

NIEUW
01:59
Geselecteerd Speelt nu af

Fanclub Liverpool snakt naar landstitel: 'Grootste droom'

De belangrijkste voetbalcompetitie van Engeland, de Premier League, wordt op woensdag 17 juni hervat. Virgil van Dijk en Wijnaldum kunnen met hun club Liverpool daardoor alsnog op jacht naar de eerste titel in 30 jaar. Kim Olthof is voorzitter van de Nederlandse Liverpool-fanclub.

Aanbevolen sport series