Spike

Bekijk hier alle video's van Spike TV.

The Spike Room

Bekijk hier alle video's van The Spike Room
2:26

Je kop laten kaalscheren voor Zuid-Afrika-reis

Je kop laten kaalscheren voor een reis naar Zuid-Afrika is al behoorlijk intens. The Spike Room doet daar natuurlijk nog een schepje bovenop, door van het afgeschoren haar een baard te maken... Met sterke lijm wat er niet zomaar vanaf gaat.

2:25

Een neusring laten zetten in ruil voor Ibiza-reis

Voor sommigen zou de opdracht om een neusring te laten zetten al een beloning op zich zijn, maar deze deelnemer van The Spike Room vindt het toch wel een big deal. Durft hij de neusring te laten zetten?

2:06

Pijnlijk: rennen op een loopband vol lego

Rennen op een loopband klinkt als een prima opdracht, maar wanneer er een emmer lego wordt toegevoegd, wordt het ieders grootste nachtmerrie.

2:30

Sparren met Melvin Manhoef voor de ultieme prijs

De opdracht luidt: spar één minuut met kickboks- en MMA-legende Melvin Manhoef. Zal hij de minuut overleven of wordt hij een van Melvin’s vele knock-outs?

2:42

Man moet hoofd JayJay Boske laten tatoeëren

Joey, Karar, Joey en Fahd vormen de eerste vriendengroep die The Spike Room betreedt. Presentator JayJay Boske heeft vier fijne opdrachten voor hen uitgezocht: In de categorie 'uiterlijke aanpassingen': Laat een tattoo van JayJay's hoofd op je lichaam tatoeëren door Ink Master-winnaars Djoels en Joyce.

2:19

Rijk banjert heen en weer over strontbaan

Rijk Hofman (broertje van) test The Spike Room en moet een buikschuiver maken én heen en weer tijgeren over een strontbaan. In The Spike Room doen vier vrienden bizarre uitdagingen in ruil voor één ultieme beleving! The Spike Room zie je vanaf 16 juli op Spike!

Team Kops

In de serie Team Kops volgt Spike Bert Kops: worstellegende en vechtsportpionier. En eigenaar van het Amsterdamse Kops Gym waar MMA-kampioenen, bekende Nederlanders, maar ook vechtsportliefhebbers van jong tot oud trainen.
4:16

Hoera! Kops Gym bestaat 33 jaar

Dit jaar bestaat KOPS Gym 33 jaar. Inmiddels is het een grote naam in de vechtsportwereld, maar ook Bert is klein begonnen.

3:15

Zó traint Waldemar zich fit voor Baantjer

Acteur Waldemar Torenstra is een groot boksliefhebber. Voor zijn eigen tv-serie Vechtershart heeft hij de fijne kneepjes geleerd van Bert Kops.

3:57

Worstelaar Kamran traint bij Kops Gym

Worstelaar Kamran Baktiari kwam 20 jaar geleden vanuit Iran naar Nederland. Bij Kops Gym ontmoette hij Bert en werden ze vrienden voor het leven.

9:01

Jorina is zesvoudig wereldkampioen kickboksen

De 29-jarige kickbokser Jorina Baars is na 48 gevechten zesvoudig wereldkampioen. Ze is één van de grootste kickboks talenten van Nederland en is nog steeds onverslagen.

6:35

Kops Gym is Rodrigo's tweede thuis

Rodrigo Mineiro woont en traint al een paar jaar in Amsterdam. De goedhartige Braziliaan wil het gaan maken als professioneel kickbokser en Bert Kops helpt hem daarbij.

7:06

Levi wil ooit Rico Verhoeven van troon afstoten

De 22-jarige Levi Rigters behoort tot de top-talenten van Kops Gym en hij is hard op weg om ooit Rico Verhoeven van de troon af te stoten.

Ink Master

In Ink Master nemen de beste tattoo artists het tegen elkaar op in een keiharde afvalrace.
0:49

De hoogtepunten van de finalisten van Ink Master

De beste momenten van de drie finalisten van Ink Master: Meesters van de Lage Landen 2

1:34

Gastjurylid Volko over Trash Polka tattoo stijl

Gastjurylid Volko is samen met zijn vrouw de uitvinder van de tegenwoordig erg populaire Trash Polka tattoo stijl, in dit portret leggen zij uit waarom Trash Polka zo grensverleggend is en hoe zij hiertoe geïnspireerd waren.

1:25

'In de kliniek maak ik mensen onopvallend'

Gastjurylid Rinus Souisa begon al jong met tatoeëren, maar is daarnaast de enige medisch tatoeëerder van Nederland. Zo verwijdert hij wijnvlekken en helpt hij met borstreconstructies voor kankerpatiënten.

1:54

'Had ik het maar iets beter gepland'

De juryleden en kandidaten vertellen of en waarom zij spijt hebben van hun tatoeages

2:18

'Ik ben geen fan van de tattoos van Dave Roelvink'

Errol, Morrison en Marco bespreken de tatoeages van bekende Nederlanders Douwe Bob, Dave Roelvink, Memphis Depay, Monica Geuze en Kaj Gorgels. Wat vinden zij eigenlijk van de tattoos van deze BN-ers?

1:28

'Ik heb de Jungle Book slang op iemands bil gezet'

Tatoeëerders krijgen de meest vreemde verzoeken van hun klanten. Benieuwd welke verzoeken Errol, Morrison en de kandidaten van Ink Master: Meesters van de Lage Landen 2 kregen? Dat zie je hier.