BrightVibes

NIEUW
01:22
Geselecteerd Speelt nu af

Streetartist Tom Bob maakt grappige kunstwerken

De Amerikaanse streetartist Tom Bob maakt kunstwerken die samensmelten met de omgeving. Dit zorgt voor een grappig effect.

NIEUW
01:58
Geselecteerd Speelt nu af

Tandarts geeft daklozen reden weer te lachen

Tandarts Sharif behandelt daklozen in zijn vrije tijd.

NIEUW
01:32
Geselecteerd Speelt nu af

Toeristen komen plastic vissen in Amsterdam

Toeristen kunnen op een nieuwe manier de stad beleven. Ze varen door de grachten en komen niet alleen langs de beste hoogtepunten maar zorgen er ook nog voor dat de stad een stuk schoner wordt! Dankzij het initiatief van Plastic Whale vissen zij namelijk meteen plastic afval uit de grachten.

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Europa's eerste energie neutrale hotel

The Albus is een speciaal hotel, ze hebben een manier gevonden om zo energie neutrale hotelkamers in te richten. Een nachtje logeren in Amsterdam? Doe het op een groene manier!

NIEUW
01:27
Geselecteerd Speelt nu af

66 miljoen bomen planten

India neemt de strijd tegen de opwarming van de aarde zeer serieus. Het land is de op twee na de grootste uitstoter van koolstof-dioxide maar investeert in groene energie en is van plan om zoveel mogelijk hectare bos te planten.

NIEUW
01:49
Geselecteerd Speelt nu af

Tijn liet Nederland lakken

De dappere Tijn heeft zijn strijd tegen hersenstamkanker helaas verloren, maar wij herinneren hem als een held. In deze video kun je zien van Tijn met al zijn inzet heeft weten te bereiken.