Hoogtepunten uit De Ochtend Show to go

NIEUW
01:59
Geselecteerd Speelt nu af

'Vrouwen kunnen beter multitasken en zijn warmer dan mannen'

Mascha Mooy won vorig jaar de Leading Lady Award. Volgens haar voegen de vrouwen iets nieuws toe aan het bedrijfsleven.

NIEUW
03:10
Geselecteerd Speelt nu af

'Een 'vrouw' aan de top? Ik wil haar naam weten'

Opiniemaker Madeleijn van den Nieuwenhuizen ziet veel problemen waardoor vrouwen niet kunnen doorstromen naar de top. Er is nog steeds geen gelijkheid.

NIEUW
02:46
Geselecteerd Speelt nu af

Het verhaal achter de Orde van de Kousenband

Koning Willem-Alexander behoort sinds gisteren tot de Orde van de Kousenband. Koningshuisverslaggever Jeroen Schmale legt uit wat dit inhoudt.

NIEUW
03:25
Geselecteerd Speelt nu af

Superherkenners cruciaal voor opsporingswerk

Verslaggever Koen Voskuil vertelt meer over de zogenoemde 'superherkenners': mensen met een bijzondere gave die gezochte en vermomde criminelen uit een mensenmassa kunnen pikken.

NIEUW
02:25
Geselecteerd Speelt nu af

Coach Maarten van der Weijden over nieuwe poging zwemtocht

In De Ochtend Show to go vertelt de zwemcoach van Maarten van der Weijden wat er vorig jaar misging en wat ze dit jaar hebben gedaan om de kans van slagen groter te maken.

NIEUW
01:23
Geselecteerd Speelt nu af

Mensen met autisme zijn waardevol voor politie

Joli Luickx vertelt in De Ochtend Show to go over de politie die mensen met autisme inzet om criminelen te pakken.

De Volledige Ochtend Show afl.

NIEUW
20:39
Geselecteerd Speelt nu af

De Ochtend Show to go: dinsdag 18 juni

De Leading Ladies Awards worden vandaag uitgereikt. Feminist en opiniemaker Madeleijn van den Nieuwenhuizen vertelt over vrouwen aan de top. Koningshuisverslaggever Jeroen Schmale vertelt over Willem-Alexander die een Britse onderscheiding kreeg en de paardenraces waar hij vandaag bij zal zijn.

NIEUW
22:56
Geselecteerd Speelt nu af

De Ochtend Show to go: vrijdag 14 juni

Oud-voetbalinternational Marleen Molenaar was te gast in De Ochtend Show to go om te praten over het WK Voetbal. Ook schrijver en kookcolumnist Ronald Giphart en popjournalist Stefan Raatgever waren te gast.

NIEUW
18:47
Geselecteerd Speelt nu af

De Ochtend Show to go: maandag 17 juni

In de studio Marcel van der Togt over de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden. Ook Koen Voskuil was te gast om te praten over het inzetten van 'superherkenners' bij de politie.

NIEUW
18:41
Geselecteerd Speelt nu af

De Ochtend Show to go: donderdag 13 juni

Blogger Naomi Rabe vertelt wat er allemaal misgaat in de jeugdzorg en wat mogelijke oplossingen zijn. Kamerlid Lisa Westerveld maakt zich ook hard voor dit onderwerp. In Angela kijkt tv kijken we met Angela de Jong terug op de televisieweek, en natuurlijk blikken we ook vooruit.

NIEUW
19:36
Geselecteerd Speelt nu af

De Ochtend Show to go: woensdag 12 juni

Bioloog Arnold van Vliet laat weten hoe we de Eikenprocessierups kunnen bestrijden die er op dit moment voor zorgt dat straten worden afgesloten en gezinnen noodgedwongen moeten verhuizen. De Nederlandse Julio Iglesias, William Janz, over het afscheidstournee van zijn idool.

NIEUW
24:33
Geselecteerd Speelt nu af

De Ochtend Show to go: dinsdag 11 juni

Samen met Eva van Deursen en Jennifer Vreugdenhil van Jong Oranje kijken we vooruit op de eerste WK-wedstrijd van de Nederlandse vrouwen. Jandino Asporaat en Roué Verveer van het Caribbean Combo komen met een extra show in Rotterdam Ahoy en vertellen daarover.