De Succesminuut

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Al je collega's op vakantie, hoe overleef je dat

In de Succesminuut geeft Charlotte van 't Wout (carrièrecoach en onze columnist) je drie tips hoe je je werk overleeft als al je collega's op vakantie zijn.

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Ik ga op vakantie en neem mee: mijn werk

Eindelijk! Je hebt vakantie. Maar sommige klussen kunnen niet wachten totdat je terug bent. Het is moeilijk als je fysiek van huis bent, om ook je werk achter te laten. Geen probleem als je toch nog wat dingen moet doen. Maar hoe voorkom je dat je in plaats van met een drankje aan het stand, met je laptop in een oververhitte caravan zit? In de Succesminuut geeft carrièrecoach en onze columniste Charlotte van 't Wout drie tips.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Op vakantie zonder je werk mee te nemen

In de Succesminuut geeft Charlotte van 't Wout (carrièrecoach en onze columnist) je tips over hoe je op vakantie kan gaan zonder je werk mee te nemen.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Inbox zero: zo doe je dat

In de Succesminuut geeft Charlotte van 't Wout (carrièrecoach en onze columnist) je vier tips hoe je je mailbox leeg kan houden.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Zo maak je een out off office reply

In de Succesminuut geeft Charlotte van 't Wout (carrièrecoach en onze columnist) je drie tips voor een perfect out off office reply.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Chaos in je hoofd? Maak thema’s

In de Succesminuut geeft Charlotte van 't Wout (carrièrecoach en onze columnist) je drie tips om chaos te voorkomen

Snel Nieuws

NIEUW
00:37
Geselecteerd Speelt nu af

Er wordt 4 miljard euro geïnvesteerd vanuit het groeifonds

Tien projecten krijgen in totaal 4 miljard euro uit het Nationaal Groeifonds. Het geld gaat onder meer naar groene waterstof, innovatief en toekomstbestendig onderwijs en het doortrekken van de Noord-Zuidlijn. Bijna 650 miljoen euro komt meteen beschikbaar, voor circa 3,5 miljard euro moet nog een extra onderbouwing worden gegeven.

NIEUW
03:28
Geselecteerd Speelt nu af

Het is weer tijd voor aangifte inkomstenbelasting

Bij ruim 8 miljoen mensen is de blauwe envelop al op de deurmat gevallen. Het is namelijk weer aangiftetijd: vanaf vandaag kunnen we onze inkomstenbelasting over 2020 doen

NIEUW
01:56
Geselecteerd Speelt nu af

Meer Nederlanders afhankelijk van Rode Kruis

Steeds meer Nederlanders moeten een beroep doen op het Rode Kruis omdat ze door de coronacrisis niet genoeg geld hebben om eten te kopen. De hulporganisatie schaalt daarom de voedselhulp in Nederland op.

NIEUW
05:50
Geselecteerd Speelt nu af

KHN-directeur: Niet tegen te houden dat de horeca opengaat

Contactberoepen mogen weer aan de slag en middelbare scholen gaan deels open. Maar voor de horeca staat de deur na de persconferentie van gisteravond nog nauwelijks op een kier. KHN-directeur Dirk Beljaarts reageert.

NIEUW
04:17
Geselecteerd Speelt nu af

Dit reisbedrijf overleeft prima zonder reizen

Wat doe je als je een reisbedrijf hebt, maar er bijna niet meer gereisd wordt door corona? De twee eigenaren van Weflycheap leek het een goed idee om twee nieuwe bedrijven op te starten. En met succes.

NIEUW
02:25
Geselecteerd Speelt nu af

Studenten weer de straat op tegen het leenstelsel

In Leiden gaan studenten vandaag de straat op om te protesteren tegen het leenstelsel. Leiden is de eerste grote studentenstad die actie voert, later deze week volgen Amsterdam en Groningen.