Vissen met Jan

NIEUW
01:57
Geselecteerd Speelt nu af

Vissen met Lilian Marijnissen

Ook deze zomer werpt Jan Hoedeman zijn hengel weer uit met de kopstukken van het Binnenhof. Vandaag trekt hij samen met Lilian Marijnissen, fractievoorzitter van de SP, naar het Havenhoofd in Scheveningen.

NIEUW
02:26
Geselecteerd Speelt nu af

Vissen met Arie Slob

Ook deze zomer werpt Jan Hoedeman zijn hengel weer uit met de kopstukken van het Binnenhof. Vandaag trekt hij samen met Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, naar het Havenhoofd in Scheveningen. Zaterdag het hele interview in de krant.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Vissen met Pechtold

Ook deze zomer werpt Jan Hoedeman zijn hengel weer uit met de kopstukken van het Binnenhof. Vandaag trekt hij samen met D66-leider naar het Havenhoofd in Scheveningen

NIEUW
02:45
Geselecteerd Speelt nu af

Vissen met Vera Bergkamp

Niet elke politicus staat te springen om een hengeltje uit te werpen met onze politiek verslaggever Jan Hoedeman. Vera Bergkamp (D66) houdt van vis op haar bord, maar beleeft geen plezier aan sportvissen. ,,Ik ben bewust als het gaat over het eten van vis en vlees en het plezier om een vis uit de zee te halen, daar heb ik geen gevoel bij." Toch nam Jan haar mee naar het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen om te laten zien hoe het werkt. Bekijk alvast de sneakpreview van het gesprek dat de twee en lees het hele interview morgen in deze krant.

NIEUW
02:21
Geselecteerd Speelt nu af

Vissen met Roemer

Politiek verslaggever Jan Hoedeman trekt elke week zijn visuitrusting aan en werpt een hengeltje uit met een politicus. Emile Roemer mag vandaag zijn inwerpkunsten laten zien. De fractievoorzitter van de SP viste vroeger samen al met zijn broer, maar toen zonder veel succes. Vandaag is hij vastberaden om met Jan een lekker tongetje op het droge te krijgen. Bekijk alvast de sneakpreview van het gesprek dat de twee hadden op het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen en lees het hele interview morgen in deze krant.

NIEUW
02:12
Geselecteerd Speelt nu af

Vissen met Bram van Ojik

Deze week gooit Jan Hoedeman zijn hengel uit met Bram van Ojik van GroenLinks. De voormalig partijleider gaf aan wel wat moeite te hebben met de visserij. Vroeger wilde hij graag voetballer worden: ,,Maar alles zat tegen, vooral mijn talent". Bekijk hier alvast de sneakpreview van het gesprek en lees het hele interview morgen in deze krant. Benieuwd naar meer? Bekijk de afleveringen met Roemer en Öztürk.

Binnenhof

NIEUW
02:09
Geselecteerd Speelt nu af

SP campagnespotje

De SP projecteerde afgelopen nacht op kantoorgebouwen van banken en andere multinationals in de regio Amsterdam een speech van partijleider Lilian Marijnissen. De SP-leider haalt daarin hard uit naar het grootkapitaal.

NIEUW
02:41
Geselecteerd Speelt nu af

@Binnenhof - aflevering 13

De kwaliteit van leven van Nederlanders is de afgelopen 25 jaar beter geworden. Rond de 85 procent vindt dat het eigen gezin in welvaart leeft en bijna de helft van de Nederlanders denkt dat anderen in het algemeen wel te vertrouwen zijn. Het gaat dus best goed met onze landgenoten, toch? Daar denken lang niet alle politici hetzelfde over, merkt politiek verslaggever Edwin van der Aa in de dertiende aflevering van @Binnenhof.

NIEUW
03:18
Geselecteerd Speelt nu af

'Politicus Rutte mag mee in de zak'

@Binnenhof: Aflevering 12

NIEUW
02:46
Geselecteerd Speelt nu af

'Suiker is een groot probleem in Nederland'

Suiker is een sluipmoordenaar en mede verantwoordelijk voor diabetes type 2 bij meer dan 1,1 miljoen Nederlanders. Daarom moeten politiek, industrie en supermarkten snel maatregelen nemen om onze suikerconsumptie terug te brengen, blijkt uit een petitie van het Diabetes Fonds ondersteund door ruim 31.000 Nederlanders. Politiek verslaggever Edwin van der Aa vraagt Kamerleden in de elfde aflevering van @Binnenhof of zij eigenlijk zelf zoetekauwen zijn.

NIEUW
03:03
Geselecteerd Speelt nu af

Ministers krijgen vuurdoop Binnenhof

Vuurdoop op Binnenhof

NIEUW
03:14
Geselecteerd Speelt nu af

@Binnenhof - aflevering 2 (seizoen 1)

@Binnenhof - aflevering 2 (seizoen 1)

Korte Reportage

NIEUW
01:38
Geselecteerd Speelt nu af

Dit vinden onze ministers van Zwarte Piet

Hoe denken de ministers zelf eigenlijk over Zwarte Piet? We leggen hen de keuze voor tussen Zwarte Piet, Witte Piet en Roetveegpiet.

NIEUW
00:35
Geselecteerd Speelt nu af

Paula Schot lijsttrekker voor SGP in Amsterdam

Paula Schot (24) wordt lijsttrekker voor de SGP in Amsterdam. Zij wordt daarmee de tweede vrouw ooit die namens de streng christelijke partij een lijst aanvoert bij gemeenteraadsverkiezingen. Lilian Janse uit Vlissingen was in 2014 de eerste.

Snel Nieuws

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

PVV Almere doet mee aan Gele-Hesjesactie

Een opvallende actie van de PVV in Almere donderdagavond. Er ontstond discussie of de Gele Hesjes wel binnen de kledingvoorschriften van de raad vallen.

NIEUW
00:28
Geselecteerd Speelt nu af

Minister Bruins over kogelwerende vesten in ambulance

Minister Bruins van Medische Zorg zegt dat de aanleiding voor kogelwerende vesten in ambulances terreurdreiging is. ,,Dat er misschien ook andere momenten zijn dat het vest wordt aangedaan, kan ik mij goed voorstellen.''

NIEUW
02:03
Geselecteerd Speelt nu af

Koolmees: 'Meer vaste contracten gaan aanbieden'.

Met de hervormingsplannen voor de arbeidsmarkt probeert de regering het verschil tussen vaste en flexibele contracten in Nederland kleiner te maken, zegt minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

NIEUW
01:47
Geselecteerd Speelt nu af

Buma: Dit had nooit zo mogen gebeuren

CDA-partijleider Sybrand Buma uitte zaterdag tijdens zijn toespraak voor het CDA-congres in Groningen stevige kritiek op zorgminister Bruins (VVD). Dit had volgens Buma nooit zo mogen gebeuren.

NIEUW
01:13
Geselecteerd Speelt nu af

Premier Rutte: Echt geen uitbreiding van kinderpardon

Het kabinet is niet van plan het kinderpardon uit te breiden. Dat herhaalde premier Mark Rutte vanmiddag tijdens zijn wekelijkse persconferentie.

NIEUW
01:44
Geselecteerd Speelt nu af

Rob Jetten nieuwe fractievoorzitter D66

Rob Jetten is de nieuwe fractievoorzitter van D66. Dat heeft de partij zojuist bekendgemaakt. Jetten (31) is daarmee de opvolger van Alexander Pechtold, die dit weekend liet weten na 12,5 jaar in de Kamer te vertrekken.