Extreme sporten

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Laura Dekker 3e plek op Red Bull Street Style

De Nederlandse Laura Dekker uit Buren heeft in Miami voor het tweede jaar op rij, de derde plek behaalt bij Red Bull Street Style. Het officieuze WK Freestyle voetbal wordt sinds 2008 georganiseerd en is een wereldwijde competitie waarin de beste freestyle voetballers van de wereld het tegen elkaar opnemen. Daarbij strijden de spelers in 1-tegen-1 battles en hebben ze 3 minuten de tijd om de jury te imponeren met hun creativiteit, skills en stijl.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Matt Hall pakt wereldkampioenschap Red Bull Air Race

Matt Hall heeft zijn eerste wereldtitel gepakt in de Red Bull Air Race. Hij versloeg zijn concurrent Yoshihide Muroya in het klassement. De Japanner wist wel de thuisrace in Chiba te winnen.

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Kiteboardevenement Zandvoort : Windkracht 8 is een vereiste

Voor veel mensen is de storm van vandaag een reden om niet naar het strand te gaan. Zelfs voor veel kitesurfers is dit te extreem. Maar voor 16 geselecteerde (internationale) top riders zijn dit de perfecte condities voor Red Bull Megaloop.

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Tijdens dit bizarre event gaan 500 crossers voor de winst

Afgelopen weekend vond het bizarre evenement Red Bull Hare Scramble plaats, waar uiteindelijk een 44-jarige crosser de winst pakte.

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Wingsuit vliegers door de lucht in LA tijdens supermoon

In LA was een ware supermoon, waarbij wingsuit vliegers van de gelegenheid gebruik maakten om hier een extra special effect aan te geven.

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

Freestyle motocross grootheden showen bizarre tricks

Freestyle motocross grootheden laten bizarre tricks zien voor het monument 'The Gateway of India' in Mumbai.

Actie Sporten

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Zal het zwaarste kiteboard event dit jaar weer plaatsvinden?

Tussen 1 april en 31 oktober vindt Red Bull Megaloop weer plaats bij de Spot in Zandvoort. Bij perfecte weersomstandigheden en windkracht kan dit kiteboard event van start gaan. De 16 beste kiteboarders ter wereld doen hier aan mee. Zij kunnen zich vanaf deze week inschrijven via redbull.nl/megaloop.

NIEUW
01:13
Geselecteerd Speelt nu af

Zwaarste rally is weer van start gegaan in Saoedi-Arabië

De zwaarste Rally van het jaar is weer van start. Na 11 edities in Zuid-Amerika vindt de race dit jaar op 5 januari voor het eerst plaats in Saoedi-Arabië. De race bestaat uit 12 etappes van meer dan 7500 kilometer. Drie etappes daarvan zijn langer dan 750 kilometer en 75 procent van de rally vindt plaats op woestijnzand. Dit is alweer de 42e editie van de Dakar. De afgelopen 42 jaar heeft het evenement plaatsgevonden op al vier continenten.

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

's Werelds meest spectaculaire schaatssport start weer!

De meest extreme schaatsport ter wereld is terug. 4 schaatsers gaan snoeihard strijdend een berg af om te kijken wie het eerste beneden is. Een nieuw seizoen, met een nieuwe naam: Red Bull Ice Cross World Championship. Dit jaar staan er maar liefst 12 stops op de planning. Volg de wedstrijden via Ziggo Sport of live op Red Bull TV.

NIEUW
00:43
Geselecteerd Speelt nu af

Deze wereldkampioen alpineskiën maakt spectaculaire slalom

Alexis Pinturault is een Franse alpineskiër en de huidig wereldkampioen alpine combinatie. Tijdens zijn slalom de berg af kreeg hij gezelschap van een racedrone die hem van dichtbij onder de loep neemt.

NIEUW
02:48
Geselecteerd Speelt nu af

Hogere schaatssnelheden door ijsbaaninnovaties

Project Vortex is er om maximale snelheden te halen op de ijsbaan. Dit gebeurt door grote ventilatoren te plaatsen langs de baan, om hiermee de luchtdruk te verlagen en de snelheid van de schaatsers te verhogen.

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Indrukwekkend: schaatsers worden achtervolgd door racedrone

Tijdens de training van Team Jumbo-Visma in Collalbo gingen de schaatsers aan de slag met een drone. Vanuit verschillende hoeken volgde en filmde de drone de schaatsers. Hierdoor konden de atleten precies zien hoe zij hun bewegingen maakten op ijs. De dronebeelden gaven een veel duidelijker beeld van de precieze bewegingen dan een normale camera op een schaatsbaan.