Actie Sporten

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Braziliaans skate-duo maakt het onmogelijke mogelijk

In 'Concrete Dreams' neemt het Braziliaanse duo Pedro Barros en Murilio Peres ons mee op een avontuur waar zij lang op hebben gewacht: Skateboarden over de iconische gebouwen van architect Oscar Niemeyer.

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

's Werelds beste volleybalteams spelen bovenop reuzenrad!

Twee van de beste volleybalteams ter wereld, Clemens Doppler en Alex Horst uit Oostenrijk en het Noorse duo Anders Mol en Christian Sørum, raken de wolken op 65 meter hoogte op het iconische Riesenrad-reuzenrad in Wenen voor een potje volleybal.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Slopestyle-duo neemt je mee in Zweedse mountainbike scene

De Zweedse slopestyle-sterren Emil Johansson en Martin Söderström rijden in een zesdelige serie genaamd 'Ride With the Swedes' om een ​​licht te schijnen op de bloeiende mountainbikescene van hun land.

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Koelkastdeur versus surfplank: wat surft het beste?

Pro surfer Ramón Navarro en amateur surfer Athirson uit de Amazone wisselen van surfboard en koelkastdeur. Wie houdt het langste vol?

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Freerunner ontdekt al rennend en springend het mooie Venetië

Freerunner Pavel Petkuns reisde naar Venetië voor een adembenemende parkourvideo terwijl hij de ware liefde zocht in één van de meest romantische omgevingen van Italië.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Skateboarders bouwen skatepark in het hoge Andesgebergte

Jaakko Ojanen reist met zijn vrienden Angelo Caro, Luciano Cristobal en Vladik Scholz naar het hoge Andesgebergte in Bolivia om daar een skatepark te creëren uit bakstenen van puur zout.

Extreme sporten

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Extreme sporter Valentin Delluc kent geen quarantaine

Terwijl de wereld in quarantaine zit zoekt extreme sporter Valentin Delluc het andere uiterste op.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Laura Dekker 3e plek op Red Bull Street Style

De Nederlandse Laura Dekker uit Buren heeft in Miami voor het tweede jaar op rij, de derde plek behaalt bij Red Bull Street Style. Het officieuze WK Freestyle voetbal wordt sinds 2008 georganiseerd en is een wereldwijde competitie waarin de beste freestyle voetballers van de wereld het tegen elkaar opnemen. Daarbij strijden de spelers in 1-tegen-1 battles en hebben ze 3 minuten de tijd om de jury te imponeren met hun creativiteit, skills en stijl.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Matt Hall pakt wereldkampioenschap Red Bull Air Race

Matt Hall heeft zijn eerste wereldtitel gepakt in de Red Bull Air Race. Hij versloeg zijn concurrent Yoshihide Muroya in het klassement. De Japanner wist wel de thuisrace in Chiba te winnen.

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Kiteboardevenement Zandvoort : Windkracht 8 is een vereiste

Voor veel mensen is de storm van vandaag een reden om niet naar het strand te gaan. Zelfs voor veel kitesurfers is dit te extreem. Maar voor 16 geselecteerde (internationale) top riders zijn dit de perfecte condities voor Red Bull Megaloop.

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Tijdens dit bizarre event gaan 500 crossers voor de winst

Afgelopen weekend vond het bizarre evenement Red Bull Hare Scramble plaats, waar uiteindelijk een 44-jarige crosser de winst pakte.

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Wingsuit vliegers door de lucht in LA tijdens supermoon

In LA was een ware supermoon, waarbij wingsuit vliegers van de gelegenheid gebruik maakten om hier een extra special effect aan te geven.