NIEUW
07:16
Geselecteerd Speelt nu af

Panenka: 'PSV heeft een crisis met een hele harde C'

Een verse Panenka! Met onder andere de crisis bij PSV, de misstap van Ajax in Groningen, en wordt Panenka voor veel geld verkocht aan John de Mol?

NIEUW
00:32
Geselecteerd Speelt nu af

Britse YouTuber opgepakt na beklimmen woontoren in Spanje

Een Britse tiener die zichzelf op social media The Little Nuisance noemt is zondag in het Spaanse Benidorm opgepakt nadat hij een woontoren had beklommen.

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Giraffe geboren in Blijdorp

In Diergaarde Blijdorp is vanmorgen een girafje geboren. Het is een vrouwtje en ze heeft de naam Maartje gekregen. Verzorger Ben maakte net na de geboorte dit aandoenlijke filmpje. Het girafje is al 1.70 meter en weegt ongeveer 50 kilogram. Maartje is ook al voor de bezoekers van Blijdorp te zien.

NIEUW
02:02
Geselecteerd Speelt nu af

Een lesuur de escape room in; bij ROC in Almelo kan het

Een escape room? Die bezoek je toch tijdens feestjes? Deze niet. De escape room van het ROC van Twente in Almelo is onderdeel van het lespakket. Maar minstens zo spannend als al die verlaten villa’s, spookachtige loodsen en puzzelschuren. BEELD Jeroen de Kleine

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Eerste beelden Stranger Things onthullen lot Sheriff Hopper

De makers van de populaire Netflix-serie Stranger Things komen met een vierde seizoen. In de eerste beelden maakt een bekend gezicht zijn comeback: hoofdagent Hopper.

NIEUW
01:27
Geselecteerd Speelt nu af

Wedstrijd lang en creatief zoenen in Wit-Rusland

De liefde hangt in de lucht in een winkelcentrum in de Wit-Russische hoofdstad Minsk. Er werd een creatieve zoenwedstrijd gehouden voor Valentijnsdag.

de Stentor Nieuws

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Kledingbank De Cirkel in Heerde op zoek naar nieuw pand

Er is geen verwarming en geen toilet en de kleren worden vochtig. De kledingbank biedt mensen met een kleine portemonnee gratis kleding aan, maar ze hebben een nieuwe locatie nodig. Beeld: Sandra Veltmaat.

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Hoogwater: mooi gezicht, maar een gevaar voor dieren

Het is een mooi gezicht, de ondergelopen uiterwaarden van de IJssel bij de Welsumer Waarden. Dat moet ook boswachter Jody Bennink van Staatsbosbeheer erkennen. BEELD Wim Schluter

NIEUW
01:55
Geselecteerd Speelt nu af

Ontwerpschetsen centrum houden inwoners Dalfsen flink bezig

Het houdt de gemoederen in Dalfsen flink bezig; de plannen voor het aanpakken van het dorpscentrum. Op de informatieavond in het gemeentehuis is het woensdagavond zelfs zó druk, dat de raadszaal te klein blijkt. Enkele dagen later zijn de schetsen nog altijd het gesprek van de dag. BEELD Wilbert Bijzitter

NIEUW
01:41
Geselecteerd Speelt nu af

Apeldoornse mariniers bedenken box vol 'verantwoord lekkers'

Als straks de collega’s naar Nieuw-Milligen komen, hebben mariniers Sam en Joost uit Apeldoorn de regio alvast voorbereid. De mannen willen de stad in beweging brengen, de kantoortuin in het bijzonder. Ze bedachten een box gevuld met verantwoord lekkers en sportieve tips. ‘Snavelen voor aasgieren, noemen we dat in vakjargon’. BEELD Alice van Eijk

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Coffeeshop Steenwijk in oude seksclub

De coffeeshop in Steenwijk is verhuisd naar een nieuw pand wegens problemen met de buurt in het oude. Het nieuwe pand is een voormalige seksclub. BEELDEN Wilbert Bijzitter.

NIEUW
02:12
Geselecteerd Speelt nu af

Geert Jan heeft date in koeienstal met Tweedekamerlid

Boeren willen uitleggen hoe hun leven er uit ziet. En begrip kweken. Dus bedachten de agrariërs #makeadate. Geert Jan Kloosterboer nodigt Tweedekamerlid Attje Kuiken uit op zijn boerderij. BEELD Angelique Rondhuis

NIEUW
01:46
Geselecteerd Speelt nu af

David vraagt vanuit het coronaschip hulp aan Richard Branson

Op cruiseschip The Diamond Princess, dat momenteel voor de kust van Japan ligt, is de hoogste infectiegraad van het coronavirus ter wereld bereikt. Bij 355 mensen is er besmetting met het virus vastgesteld, wat betekent dat bijna 10 procent van de 3711 personen aan boord besmet is. David heeft een voorstel voor alle Britten aan boord.

NIEUW
00:33
Geselecteerd Speelt nu af

In Eindhoven aangetroffen man aan verwondingen overleden

De 33-jarige man uit Best die zondagochtend zwaargewond werd aangetroffen op de Generaal Reyndersweg in Eindhoven, is later die dag aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie. De man overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, die vermoedelijk het resultaat van een geweldsincident zijn. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd. De politie is nog op zoek naar getuigen. Een voorbijganger zag het slachtoffer rond 07.15 uur liggen en lichtte de hulpdiensten in. De man had zwaar lichamelijk letsel en is direct overgebracht naar het ziekenhuis.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Melkwagen raakt van de weg en verliest melk

Op de A32 ter hoogte van Wirdum is vanmorgen een melkwagen van de weg geraakt. De vrachtwagen reed dwars door een vangrail heen waarna hij kantelde en door de berm rolde.

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Sterren geven benefietconcert voor bosbranden Australië

Een keur aan internationale artiesten zijn zondag in Sydney bijeen voor een negen uur durend benefietconcert. Daarmee wordt geld ingezameld voor de slachtoffers van de bosbranden waar Australië al maanden mee kampt.

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Mexicanen woedend de straat op na brute moord op jonge vrouw

Grote groepen Mexicanen zijn in verschillende steden de straat opgaan om te protesteren. De aanleiding is de brute moord op de 25-jarige Ingrid Escamilla. Femicide, het doden van vrouwen vanwege hun geslacht, is een groot probleem. Jaarlijks worden duizenden Mexicaanse vrouwen gedood, vaak door hun partner.

NIEUW
01:49
Geselecteerd Speelt nu af

Komen de souvenirzakjes bij bombrieven ook echt uit Delft?

Een papieren zakje dat wordt gebruikt in souvenirwinkels is een van de aanknopingspunten in de zoektocht naar de verzender van verschillende bombrieven. Op het zakje is Delft afgebeeld. Weten ze in de stad meer te vertellen?

NIEUW
02:53
Geselecteerd Speelt nu af

Sharon verbindt oud en nieuw Amsterdam op Instagram

Sharon Hansma beheert het instagramaccount Then & Now Amsterdam. Hierop plaatst zij foto's van locaties in de hoofdstad die voor de ene helft uit een nieuwe afbeelding bestaan en voor de andere helft uit een oude foto.

NIEUW
01:50
Geselecteerd Speelt nu af

Een tweedehands toiletpot?

In de Klus-kringloopwinkel in Vianen kan je met een kleine beurs een mooie badkamer bij elkaar klussen.

NIEUW
02:29
Geselecteerd Speelt nu af

Blind daten op basis van snackvoorkeur

Bram Ladage op het Rotterdamse Zuidplein heeft op Valentijnsdag een bijzondere date georganiseerd. Deelnemers werden niet gematcht op basis van hobby’s of interesses, maar op basis van een voorliefde voor een kroket, frikandel of patatje oorlog.

NIEUW
04:42
Geselecteerd Speelt nu af

De ultieme test: overleven relaties een Ikea-kastje?

Je gaat met elkaar uit eten, je hebt een romantische avond, je bent al jaren samen. Maar eens in je leven stuit je op de ultieme relatietest: zonder ruzie je Ikea-kast in elkaar zetten. Overleven Zwolse stelletjes deze huiveringwekkende opgave? Bart zoekt het uit in Zwolle op Valentijnsdag. BEELD Ruben Stavorinus

NIEUW
02:32
Geselecteerd Speelt nu af

Gay Circus speelt tijdens Valentijnsweekend

Na twee jaar voorbereiding maakt Amsterdam op 13 en 14 februari 2020 kennis met het Gay Circus. Producent Alex Sijm selecteerde speciaal voor deze show twaalf bekroonde circusacts. Handstandacrobaten, jongleurs, hoelahoepkunstenaars, antipodisten en vele andere circusacts vormen de roze draad van het programma.

NIEUW
01:38
Geselecteerd Speelt nu af

Bakkers met beperking maken lekkerste valentijnkoekjes

Bij Bakker Vlinder worden de producten dagelijks gemaakt door mensen met een beperking. Zo ook voor Valentijnsdag.

Gemist

NIEUW
01:19
Geselecteerd Speelt nu af

Kan dit bio bakje eigenlijk wel bij het gft-afval?

Een Deventer bedrijf bracht het duurzame verpakkingsmateriaal op de markt om met de belofte dat het bij het gft-afval terecht kon. Dat bleek niet helemaal zo te zijn. BEELD Bram van Kolfschooten

NIEUW
01:53
Geselecteerd Speelt nu af

Christiaan wordt gehuldigd voor heldhaftige reddingsactie

Christiaan wordt gehuldigd nadat hij vorige week een man uit het water redde. BEELD: Wim Schluter & Stefan Verkerk / News United.

NIEUW
01:38
Geselecteerd Speelt nu af

Joep Wennemars gaat zijn vader achterna

Joep Wennemars iskersvers Nederlands kampioen schaatsen bij de B-junioren op de 500, 1000, 1500 meter en winnaar van de allroundtitel. De zoon van Erben Wennemars heeft maar één droom en dat is olympisch kampioen worden. Iets wat zijn vader niet lukte, al werd hij wel acht keer wereldkampioen. BEELD: Walter van Zoeren

NIEUW
02:21
Geselecteerd Speelt nu af

PEC op 'echt' gras? Dit is er allemaal voor nodig

PEC wil weer terug naar echt gras in het stadion, maar dat heeft wel de nodige voeten in de aarde. Een aantal dingen moeten veranderen. Clubwatcher Johan Inan praat je bij. BEELD Redactie de Stentor / Google Earth

NIEUW
01:50
Geselecteerd Speelt nu af

Carnavalswagenbouwers uit Holten kampen met plakproblemen

Natte papier-maché, druipende verf en op de knietjes al biddend tot het warmtekanon. Met de extreem hoge luchtvochtigheid slaat de carnavalsstress onder Holtense wagenbouwers toe. BEELD Ronald Hissink

NIEUW
01:36
Geselecteerd Speelt nu af

Konijnen komen met de schrik vrij bij instorten opvang

Een nachtmerrie die werkelijkheid wordt voor Aniek Kalkman-Overwijk. Een deel van haar konijnenopvang is ingestort door de harde wind. Geluk bij een ongeluk: de konijnen zijn ongedeerd gebleven. BEELD Wilbert Bijzitter

NIEUW
02:14
Geselecteerd Speelt nu af

Gouka: Ze schieten niet meer in de stress

Mikos Gouka heeft een Feyenoord gezien dat niet in de stress schoot na een snelle achterstand in Zwolle. Ook ligt de strijd met AZ voor plek twee weer volop open volgens Gouka.

NIEUW
01:35
Geselecteerd Speelt nu af

Bizar incident rondom FC Porto-spits Marega

Bizarre beelden uit de Portugese competitie. FC Porto-spits Moussa Marega werd racistisch bejegend, maar nadat hij een statement wilde maken, bleef steun voor hem uit. Sterker nog: zelfs zijn ploeggenoten leken boos op de aanvaller.

NIEUW
02:51
Geselecteerd Speelt nu af

Fer: Steven is onze beste speler

Doelpuntenmaker Leroy Fer is erg opgelucht dat Feyenoord ook de tweede wedstrijd van deze week gewonnen heeft. Dat was vanavond vooral te danken aan aanvoerder Steven Berghuis. De beste speler van Feyenoord, volgens Fer.

NIEUW
02:21
Geselecteerd Speelt nu af

Freek Jansen: Ajax klaar voor komende weken

Ajax-watcher Freek Jansen blikt terug op het duel met RKC denkt dat Ajax dankzij de terugkeer van twee belangrijke krachten, klaar is voor de komende weken.

NIEUW
03:15
Geselecteerd Speelt nu af

Vitoria Guimaraes - FC Porto

Vitoria Guimaraes - FC Porto

NIEUW
02:45
Geselecteerd Speelt nu af

Arsenal- Newcastle United

Arsenal- Newcastle United

De Stentor Sport

NIEUW
00:25
Geselecteerd Speelt nu af

KNVB strenger bij vuurwerk in Kampen: Boete of puntenaftrek

Voetbalclubs DOS Kampen en Go Ahead Kampen hangt een boete of zelfs puntenverlies boven het hoofd als er bij derby's of andere wedstrijden nog vuurwerk zonder vergunning wordt afgestoken.

NIEUW
02:21
Geselecteerd Speelt nu af

PEC op 'echt' gras? Dit is er allemaal voor nodig

PEC wil weer terug naar echt gras in het stadion, maar dat heeft wel de nodige voeten in de aarde. Een aantal dingen moeten veranderen. Clubwatcher Johan Inan praat je bij. BEELD Redactie de Stentor / Google Earth

NIEUW
01:46
Geselecteerd Speelt nu af

GAE bereidt zich voor op kwartfinale tegen FC Utrecht

De kwart finale van de KNVB-beker tussen GO Ahead Eagles en FC Utrecht zit eraan te komen. Speler van Go Ahead Eagles Elmo Lieftink blikt alvast vooruit op de wedstrijd. BEELD: Dennis Arentsen

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

'Voor ASV Dronten lever ik graag vrije tijd in'

Wout Sleurink is eigenlijk een trainer in ruste, maar sinds de winterstop toch interim-trainer van ASV Dronten. Hij werkt in het dagelijks leven op de camping RCN Zeewolde. Daardoor is het lastig om nog als trainer actief te zijn. BEELD Wouter Foppen

NIEUW
04:56
Geselecteerd Speelt nu af

Diep donkerrood voor Gino, Zon schijnt bij PEC

Elke week bespreken clubwatchers Dennis Arentsen en Johan Inan de stand van zaken bij Go Ahead Eagles en PEC Zwolle. Ze blikken terug op het voetbalweekend, bekijken de mooiste doelpunten, bespreken de actualiteit en kijken vooruit. BEELD Luuk Wolters

NIEUW
02:09
Geselecteerd Speelt nu af

#HéScheids: wereldgoal, misser en keeper 'knock-out'

In HéScheids blikken we terug op de hoogtepunten van het amateurvoetbal.

NIEUW
03:38
Geselecteerd Speelt nu af

Bergsma redt zijn toernooi, Wüst en Nuis winnen door tactiek

De Nederlandse schaatsers halen op de slotdag van het WK Afstanden in Salt Lake City drie gouden medailles. De 1500 meter kleurde oranje door de overwinningen van Wüst en Nuis, Jorrit Bergsma wint verrassend de Mass-start. Ben van der Burg en Paul Sanders blikken terug op de slotdag van het WK.

NIEUW
01:57
Geselecteerd Speelt nu af

Bergsma Wereldkampioen op Mass start: 'Dood of de gladiolen'

Hij schaatste minutenlang alleen op kop om een gat dicht te rijden en vervolgens maakte Jorrit Bergsma het ook nog eens met groot machtsvertoon af. Het goud op de massastart maakt een hoop goed na een teleurstellend verlopen WK.

NIEUW
03:38
Geselecteerd Speelt nu af

Wereldkampioen Nuis troeft Krol af op 0.007 seconde

De ontlading was enorm bij Kjeld Nuis. Na een onstuimige winter maakte hij gisteravond zijn hele seizoen goed met de wereldtitel op de 1500 meter. ,,Na alles wat er is gebeurd, leg ik hier iedereen erop. Ik ben megatrots.” Ploeggenoot Thomas Krol eindigde op slechts zeven honderdsten als tweede.

NIEUW
03:05
Geselecteerd Speelt nu af

Wust prolongeert wereldtitel: 'Het is echt ongelooflijk'

Ireen Wüst heeft de wereldtitel veroverd op de 1500 meter tijdens de WK afstanden in Salt Lake City. Ze klokte 1.50.92. Wereldrecordhoudster Miho Takagi imponeerde niet. De Japanse favoriete klokte slechts 1.51.58 en eindigde als vierde.

NIEUW
02:06
Geselecteerd Speelt nu af

Highlights: Elena Rybakina - Kiki Bertens

Kiki Bertens heeft met succes haar titel geprolongeerd in Sint Petersburg. De Nederlandse nummer 8 van de wereld versloeg in de finale Jelina Rybakina overtuigend met 6-1 en 6-3.

NIEUW
00:31
Geselecteerd Speelt nu af

Bertens: 'Heb al mijn energie in deze wedstrijden gestopt'

Kiki Bertens heeft het WTA-toernooi van Sint Petersburg op haar naam geschreven. De Nederlandse won haar 10de titel in haar carriere.

Corona

NIEUW
01:39
Geselecteerd Speelt nu af

Het coronavirus Covid-19: van vismarkt naar spookstad

Begin januari was het er opeens: het nieuwe coronavirus. Het begon allemaal in een vismarkt in Wuhan, maar nu zijn er al duizenden mensen ziek en een honderdtal overleden.

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Wachtrijen voor mondkapjes in Hongkong

Sinds de uitbraak van het coronavirus in buurland China, is er een stormloop ontstaan op mondkapjes in Hongkong.

NIEUW
00:43
Geselecteerd Speelt nu af

Drones waarschuwen Chinezen voor coronavirus

Op internet circuleren beelden van drones in China die mensen op straat zouden waarschuwen als ze geen mondkapje dragen. Vermoedelijk is het onderdeel van een campagne van de overheid om bewustzijn te creëren.

NIEUW
09:03
Geselecteerd Speelt nu af

Tips om het coronavirus niet op te lopen

De meeste Nederlanders die vast zaten in Wuhan zijn weer terug in ons land. Na een flinke vertraging zijn ze kort na middernacht via Brussel met de bus aangekomen op Vliegbasis Eindhoven.

NIEUW
07:31
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe groot is de kans dat het coronavirus naar NL komt?

Het zeer gevreesde coronavirus slaat hard om zich heen. Het aantal doden in China door de uitbraak van het coronavirus is gestegen naar 132. Wereldwijd ligt het aantal besmettingen nu boven de 6000. Jean-Luc Murk, arts-microbioloog, is bij ons in de studio om uit te leggen hoe het coronavirus precies te werk gaat.

NIEUW
01:46
Geselecteerd Speelt nu af

David vraagt vanuit het coronaschip hulp aan Richard Branson

Op cruiseschip The Diamond Princess, dat momenteel voor de kust van Japan ligt, is de hoogste infectiegraad van het coronavirus ter wereld bereikt. Bij 355 mensen is er besmetting met het virus vastgesteld, wat betekent dat bijna 10 procent van de 3711 personen aan boord besmet is. David heeft een voorstel voor alle Britten aan boord.

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Arjan Lubach zei 'nee' tegen DWDD

In het radioprogramma van Frank Dane vertelde presentator Arjan Lubach dat hij gebeld is of hij Mathijs van Nieuwkerk wilt opvolgen bij De Wereld Draait Door.

NIEUW
01:19
Geselecteerd Speelt nu af

Arjen Lubach heeft verrekijker nodig bij Op1

In de uitzending van Op1 van gisteravond blikte Arjen Lubach vooruit op het nieuwe seizoen Zondag met Lubach.

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Frits Barend: NPO blijft Matthijs altijd trouw

Matthijs van Nieuwkerk blijft bij de publieke omroep, maar stopt met De Wereld Draait Door. Presentator Frits Barend vindt dit een logische stap en ziet veel overeenkomsten tussen DWDD en zijn talkshows.

NIEUW
01:42
Geselecteerd Speelt nu af

'Eigenzinnig' DWDD moeilijk te evenaren'

Matthijs van Nieuwkerk blijft bij de publieke omroep, maar De Wereld Draait Door houdt op te bestaan. Op 27 maart is de laatste uitzending van het BNNVara-programma dat 15 jaar lang op de buis te zien was.

NIEUW
02:15
Geselecteerd Speelt nu af

Matthijs van Nieuwkerk stopt met De Wereld Draait Door

Matthijs van Nieuwkerk blijft bij de publieke omroep, maar De Wereld Draait Door houdt op te bestaan. We spraken Angela de Jong over de toekomst van de presentator.

NIEUW
01:04
Geselecteerd Speelt nu af

Marlijn Weerdenburg emotioneel bij Özcan Akyol

Iedere week is er wel een prominente Nederlander het middelpunt van een belangrijke culturele gebeurtenis. Daarom ontvangt Özcan Akyol iedere week iemand in zijn salon om helemaal te worden gecoiffeerd en te praten over zijn of haar aanstaande grote moment.

NIEUW
04:22
Geselecteerd Speelt nu af

Waarom hebben we moeite met feiten die niet goed uitkomen?

Als iemand iets zegt waar we het niet mee eens zijn, gaan onze nekharen overeind staan. Volgens Noelle Aarts - hoogleraar socio-ecologische interacties aan de Radboud Universiteit Nijmegen - voelt dat als een aanval op onze identiteit. In deze video legt ze uit waarom we moeite hebben met feiten die ons niet goed uitkomen.

NIEUW
11:24
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe vind je het huis van een serieverkrachter?

Stel je stad wordt al weken geteisterd door een seriemoordenaar die maar niet te pakken lijkt te zijn. Er zijn geen getuigen die de dader kunnen beschrijven en politie is met man en macht de hele provincie aan het uitkammen. De zoektocht is als een naald in een hooiberg. Geografische daderopsporing zou een hulpmiddel kunnen zijn. Jasper van der Kemp (Vrije Universiteit) onderzoekt de patronen van seriemisdrijven en hoe je door alle patronen naast elkaar te leggen de woonplaats van de dader vrij exact kunt bepalen.

NIEUW
03:10
Geselecteerd Speelt nu af

Dit is het nieuwe distributiecentrum van de MediaMarkt

In Etten-Leur heeft mediagigant MediaMarkt een nieuw distributiecentrum geopend.

NIEUW
15:22
Geselecteerd Speelt nu af

Kun je jouw depressie wegdansen?

Bij een depressie is het advies vaak: praten met een psycholoog, heel veel praten. Maar dat is lang niet altijd de beste manier om van een depressie af te komen volgens hoogleraar vaktherapie Susan van Hooren (Open Universiteit). ,,Een deel van de mensen heeft veel meer baat bij bewegen.” Het gaat volgens haar vooral om het doen in plaats van praten. ,,Dat kan met bewegen, maar ook door het maken van muziek, te schilderen of te boetseren.”

NIEUW
04:09
Geselecteerd Speelt nu af

Huuuúúúúú! Hoe werkt het luchtalarm in Twente?

Het luchtalarm: het geluid kennen we allemaal, maar hoe werkt dat eigenlijk? Joost Zoekt het Uit over de man die heel Twente elke mand laat loeien . BEELD/MONTAGE: Koen Francken

NIEUW
13:08
Geselecteerd Speelt nu af

Wat is nostalgie en hoe wakker je positieve gevoelens aan?

De geur van warme chocolademelk en de kerstboom. Het brengt je terug in de tijd en wakkert een herinnering van warmte en verbinding met je geliefden aan. Nostalgie kan eenzaamheid verminderen en in de koude wintermaanden je letterlijk warmer doen voelen. Wat is nostalgie en hoe kan het zulke positieve gevoelens aanwakkeren? Ad Vingerhoets vertelt het je tijdens deze bijzondere kerstspecial.

NIEUW
01:59
Geselecteerd Speelt nu af

Angela de Jong: Lubach blijft een van mijn favorieten

Arjen Lubach start zondag weer met zijn programma Zondag met Lubach. Angela de Jong is in de studio om het nieuwe seizoen te bespreken.

NIEUW
04:23
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe wordt het gat dat DWDD achterlaat opgevuld?

Het nieuws dat Matthijs van Nieuwkerk na 15 jaar stopt met ‘De Wereld Draait Door’ is ingeslagen als een bom. We bespreken met Angela de Jong wie dit gat op de Nederlandse televisie gaat opvullen.

NIEUW
03:26
Geselecteerd Speelt nu af

Speciale VIP-editie van First Dates voor Valentijnsdag

Op Valentijnsdag is er een speciale VIP-editie van First Dates waarin een aantal BN’ers op zoek gaat naar de liefde. Angela de Jong is bij ons in de studio om hierover te praten en we bellen met barman Victor.

NIEUW
02:56
Geselecteerd Speelt nu af

Dhani uit Groningen al een week in hongerstaking

Dhani Hoekstra uit Groningen stopte een week geleden met eten. Met deze hongerstaking vraagt hij aandacht voor de aardbevingsproblematiek. Verslaggever Peter Boender is bij hem in Groningen.

NIEUW
01:21
Geselecteerd Speelt nu af

Angela de Jong over pedoactivist: Het was walgelijk

De nieuwste aflevering van het NPO-programma Danny Op Straat zorgt voor flink wat ophef.

NIEUW
03:29
Geselecteerd Speelt nu af

Afzender van de bombrieven nog steeds niet gepakt

De afzender van de 11 bombrieven naar onder andere een ING-kantoor in Amsterdam en een bedrijfspand in Leusden is nog steeds niet gepakt. We spreken met verslaggever Raymond Boere.

NIEUW
02:30
Geselecteerd Speelt nu af

Zo wordt een frikandel gemaakt

Een kijkje bij de fabriek in Maastricht waar de frikadellen van Mora worden gemaakt.

NIEUW
02:27
Geselecteerd Speelt nu af

Waar bewaar je de tomaat? Binnen of buiten de koelkast

Altijd al willen weten of je tomaten in de koelkast moet bewaren of juist niet, Foodbusters zoekt het uit.

NIEUW
00:30
Geselecteerd Speelt nu af

Over een jaar of tien een appeltje plukken in het voedselbos

Kinderburgemeester Madelief Houtman van gemeente Sint-Michielsgestel ziet zich al een appeltje eten in het nieuwe voedselbos d’ Ekkers in Berlicum. Maar ze moet nog een jaartje of tien wachten. De kop is er in ieder geval al af.

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Heel Holland Bakt-deelnemers moeten koninklijke taart bakken

In de aflevering van zondag 2 februari Heel Holland Bakt krijgen de deelnemers een koninklijke opdracht.

NIEUW
00:39
Geselecteerd Speelt nu af

André en Janny spelen Willem-Alexander en Máxima

In de aflevering van zondag 2 februari Heel Holland Bakt krijgen de deelnemers een koninklijke opdracht.

NIEUW
01:50
Geselecteerd Speelt nu af

Zo kan het ook

Wat kies jij vandaag? Voor ieder dierlijk product en recept is er een plantaardige keuze. Zo kan het ook!

NIEUW
04:08
Geselecteerd Speelt nu af

Rundfunk: Een bijzondere voetbalwedstrijd

Jullie hebben mij uit de duisternis gehaald, ik breng jullie naar het licht.

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Rundfunk: Echte kracht zit vanbinnen

OK, prima, whatever.

NIEUW
04:25
Geselecteerd Speelt nu af

Rundfunk: Het geheim in de fietsenkelder

Wij willen jou!

NIEUW
01:13
Geselecteerd Speelt nu af

Theo Maassen gaat discussie aan met vegetariërs

Theo Maassen legt op de dag van de vegetariërs uit waarom hij juist wel heel graag vlees eet.

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Rundfunk: Barteljaap herdenkt z'n verloren familie

Jammer dat het geen van jullie gelukt is om te komen.

NIEUW
01:53
Geselecteerd Speelt nu af

Rundfunk: De captains op matchday

Wat op het veld gebeurt, blijft op het veld