Beautyvlogger Carmen

Beautyvlogger Carmen Zomers werkt al ruim 25 jaar als hair/make up-artist in binnen- en buitenland. Ze is auteur van de "Ageless 50+ beautyguide "

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:43

Verzorg je stuk gewassen handen met dit DIY handmasker

In deze tijd is het belangrijk om je handen extra vaak te wassen. Maar krijg jij hierdoor ook zo'n last van droge of gebarsten handen en lijkt handcrème niet meer te helpen? Tijd om ze eens extra goed te verzorgen.

0:56

Een staart maken zonder elastiekje? Zo doe je dat

Wil je je haar snel in een staart doen, maar heb je geen elastiekje bij de hand? Visagist Carmen laat dé oplossing zien.

1:14

Zo blijft je staart de hele dag goed zitten

Draag je graag een staart, maar zakt-ie altijd zo snel uit? Visagist Carmen heeft dé tip hoe je paardenstaart de hele dag fier overeind blijft staan.

1:26

Zó breng je de klassieke eyeliner en rode lippen aan

Dé make-upklassieker is natuurlijk de strakke eyeliner in combinatie met rode lippenstift. Maar hoe breng je deze het makkelijkst en mooist aan? Beautyvlogger Carmen laat in deze video een handige techniek zien.

0:57

Make-uptrucje: zo lijkt het alsof je in de zon hebt gezeten

Ook als de zon nauwelijks schijnt wil je een gezond kleurtje op je gezicht. Carmen laat zien hoe je met een simpel trucje een prachtige teint krijgt. Zo zie je er ook in bewolkte tijden uit alsof je net op vakantie bent geweest.

0:35

Liquid blush is een enorme trend maar hoe breng je het aan?

Vloeibare of crèmevormige producten worden steeds populairder en zijn ook enorm fijn voor de wat oudere huid. Maar hoe breng je dit soort producten eigenlijk aan? Beautyvlogger Carmen legt je in deze video uit hoe je een crèmeblush aanbrengt.

Meer video's

Gerelateerde series