Daph en Jur vertrekken

Daf en Jur Vertrekken

Direct kijken

Alle afleveringen

3:57

Arrivederci! Daph en Jur blikken terug op hun eerste ...

Nog een paar weken en dan zit de eerste Italiaanse zomer van campingbeheerders Daph en Jur erop. Het vrolijke duo haalt in deze laatste vlog voor Libelle TV herinneringen op aan een heel speciale tijd.

2:32

Daph & Jur vragen hun campinggasten naar hun beste ...

Daph en Jur ronden hun eerste seizoen als campingbeheerder in het zonnige Italië bijna af. Op de valreep vragen ze hun campinggasten naar hun beste kampeertips.

2:26

Vino! Daphne neemt de campinggasten mee op wijnexcursie

Het is tijd voor wijn! Daphne neemt de campinggasten naar een wijnexcursie op een prachtige locatie. Dat is pas echt genieten.

2:51

Daph & Jur hebben veel pech met een festival en spreken ...

Daph en Jur zijn klaar om naar een festival te gaan in een stadje vlakbij. Helaas zijn ze net een dag te vroeg. Gelukkig vinden ze in het dorpje een meer dan prima alternatief. Ook spreken ze twee campinggasten die vertellen over hun avontuur op de camping.

2:10

Piano piano: Daph en Jur ontdekken 3 verschillen tussen ...

Daph & Jur zijn al een tijdje in Italië en merken het verschil met Nederland.

2:45

Ciao bella! Daph & Jur geven een spoedcursus Italiaans ...

Plannen om van het dolce leven Italië te genieten? Met deze spoedcursus Italiaans van Daph en Jur kun je in ieder geval de gabinetto vinden en twee cappuccino's bestellen. Want nee, het meervoud van 'cappuccino' is dus niét 'cappuccino's' in het Italiaans!

2:40

‘Eigen Huis & Tuin’ met Jur: zó snoei je een druivenboom

Een rustige week op de camping geeft Jur de tijd om de handen uit de mouwen te steken. Zoals het schoonmaken van de wc's en het snoeien van de druivenboom. Maar het echte zware werk is voor...

2:44

Echte Italiaanse koffie zetten met Jur en zó kom je ‘bene...

Jur begint de dag met koffie, maar hoe zet hij eigenlijk van die volbloed Italiaanse bakkies? Daph legt uit waarom het zwembad op maandagochtend zo leeg is en hoe je jezelf prima kunt vermaken. Italië volgens de maestro's.

2:34

Wijn proeven met de campinggasten én een avondje vrij

Daph en Jur organiseren een wijnexcursie en daar is wel oren naar: de campinggasten melden zich en masse aan om Italiaanse wijn te proeven. En wat doe je in Italië als je een avondje vrij hebt?

3:05

Groot feest op camping Perticara: Daph en Jur voeren de ...

Camping Perticara bestaat 20 jaar en dat vieren Daph en Jur met een groot feest! Live muziek van bijzondere Italianen, véél drankjes, een grote barbecue: aan alles is gedacht. Geen wonder dat de voetjes van de vloer gaan.

2:41

Van bar in Amsterdam naar camping in Italië: waarom Jur ...

Daph en Jur zijn inmiddels al een tijdje in Italië. Hoog tijd om iets dieper in te gaan op de emotionele, achterliggende reden om een nieuwe start te maken.

1:32

Eindelijk laat de zon zich zien: het bruist op Camping ...

Voor een gezellige avond hoef je Camping Perticara zeker niet te verlaten. Een hapje eten, een top uitzicht en niet te vergeten: livemuziek van een bijzondere camping gast. Camping Perticara bruist.

Meer video's

Gerelateerde series