De Lijsttrekkers - fragmenten

Direct kijken

Alle afleveringen

4:02

De Lijsttrekkers: 'Als ik premier van Nederland word...'

11 lijsttrekkers van de aankomende Tweede Kamer-verkiezingen waren te gast in de verkiezingsserie De Lijsttrekkers. Dit is wat zij zouden doen als ze premier van Nederland zouden worden.

6:29

'We maken een gezondheidscrisis van de jaarlijkse griepgolf'

Forum voor Democratie-lijsttrekker Thierry Baudet was te gast in de laatste aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Hij spreekt over zijn kijk op het coronavirus.

5:08

Baudet: 'Met referenda kan je het volk de macht geven'

Forum voor Democratie-lijsttrekker Thierry Baudet was te gast in de laatste aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Hij vertelt over zijn mening dat referenda een goede manier zouden zijn om het volk te betrekken bij politieke besluiten.

6:14

Baudet: 'Ontslagrecht moet versoepeld worden'

Forum voor Democratie-lijsttrekker Thierry Baudet was te gast in de laatste aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite.

4:47

Baudet: 'De EU heeft niets met vrije handel te maken'

Forum voor Democratie-lijsttrekker Thierry Baudet spreekt over zijn visie op de Europese Unie en of Nederland uit de euro zou moeten stappen.

8:14

Baudet: 'Absurd dat je 500 miljard euro in de grond laat'

Forum voor Democratie-lijsttrekker Thierry Baudet was te gast in de laatste aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite.

1:10

Eerdmans: Kleinere partijen maken een grotere kans dan ooit

JA21-lijsttrekker Joost Eerdmans was te gast in de tiende aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite.

5:05

Eerdmans: Geen permanente verblijfsgunning en pardon meer

JA21-lijsttrekker Joost Eerdmans was te gast in de tiende aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Hij spreekt over zijn plannen voor een nieuwe migratiewet die ons moet beschermen tegen een grote instroom van asielzoekers.

3:38

Eerdmans: Overheid moet geen vaccinatiebewijs verplichten

JA21-lijsttrekker Joost Eerdmans was te gast in de tiende aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Hij spreekt over zijn standpunt over een vaccinatiepaspoort.

2:11

Eerdmans: 'Een nieuwe stad kan de woningnood helpen'

JA21-lijsttrekker Joost Eerdmans was te gast in de tiende aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Hij spreekt over zijn plan om een nieuwe stad in Nederland te bouwen.

1:05

Eerdmans: Ik zou wel samenwerken met Baudet

JA21-lijsttrekker Joost Eerdmans was te gast in de tiende aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Hij spreekt over een eventuele samenwerking met Forum voor Democratie en Baudet.

4:20

Segers: Zo snel mogelijk hulp na verkrachting

ChristenUnie-lijsttrekker Gert-Jan Segers was te gast in de negende aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Hij spreekt over zijn standpunt over de abortuswet: "Zwangere vrouwen die verkracht zijn, moeten gelijk hulp krijgen. Voor hen gaat de wachttijd van vijf dagen bij abortus niet op."

Meer video's

Gerelateerde series