Europa League

Interviews, opinies en reportages over de Europa League.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:39

Rik Elfrink: 'Dit PSV is een geheel aan het worden'

PSV-watcher Rik Elfrink blikt terug op de wedstrijd en persconferentie van PSV - Sturm Graz.

3:02

Slot: 'Na poulefase kan iedereen Conference League winnen'

Op de persconferentie in aanloop naar het duel met Slavia Praag ging Slot in op de vraag: Kan Feyenoord de Conference League winnen? Justin Bijlow is afwezig door corona en wordt vervangen door Marciano.

3:06

Arne Slot 'hoopt en verwacht' dat supporters zich gedragen

Feyenoord-trainer Arne Slot ging op de persconferentie in aanloop naar het treffen met Union Berlin in op de tegenstander, het mogelijk behalen van de volgende ronde en de supporters in de stad.

2:19

Schmidt: 'Bij winst grote kans op overwintering in Europa'

Roger Schmidt ziet de derde groepswedstrijd in de Europa League voor PSV als een cruciale. Morgen in het Philips Stadion winnen van AS Monaco kan een springplank zijn naar overwintering in de Europa League, denkt hij. ,,Dan vergroten we in ieder geval onze kans aanzienlijk”, aldus de coach.

2:29

Vitesse boos op scheids: 'Beslissing veranderde wedstrijd'

Vitesse kon lange tijd mee met het tempo van Stade Rennes, maar de Fransen bleken voor de Arnhemmers toch een brug te ver. Tot frustratie van trainer Thomas Letsch, die vooral boos is over een beslissing van de scheidsrechter.

1:34

Rik Elfrink: 'Achterban wil resultaat zien tegen Sturm Graz'

PSV neemt het donderdagavond in de Europa League op tegen Sturm Graz uit Oostenrijk. Vanuit Oostenrijk blikt PSV-watcher Rik Elfrink vooruit en komt ook PSV-trainer Roger Schmidt aan het woord.

Meer video's

Gerelateerde series