indebuurt Deventer

Ons doel is inwoners en ondernemers dagelijks te informeren, inspireren en amuseren met lokale nieuwtjes. Dit doen we door aandacht te geven aan alles dat de stad leuk maakt. Zo staan we stil bij de mooie plekken, nieuwe winkels, inspirerende inwoners, activiteiten en interessante aanbiedingen. Hierbij vinden we het belangrijk om uit te gaan van het goede. Anders dan vele nieuwsmerken staan we dan ook minder stil bij bijvoorbeeld ramkraken en inbraken in de stad. We snappen dat dit ook nieuws is, maar maken de bewuste keuze om deze nieuwsvoorziening grotendeels aan andere nieuwsmerken over te laten zoals onze collega’s van het AD.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:04

Voorpremière De Veroordeling

Vanaf donderdag 2 september kan heel Nederland De Veroordeling in de bioscoop bekijken. indebuurt zag de film eerder al tijdens de voorpremière. Tijdens deze bijzondere avond spraken cast en crew het publiek in Deventer persoonlijk toe. Van grappige anekdotes tot persoonlijke verhalen: dit hoorde jij nog niet eerder over de film over de Deventer moordzaak.

0:45

Binnenkijken bij verbouwvrouwen Daphne en Meghan

Uploaded by MyChannels

1:15

Binnenkijken bij Theliene in het Havenkwartier

Wij namen een kijkje in de bijzondere woning van Theliene in het Havenkwartier in Deventer.

0:42

Binnenkijken bij het knalroze brunchcafé Toast in Deventer

Binnenkort opent het hippe brunchcafé Toast haar deuren in de Assenstraat en wij namen een kijkje.

0:50

Deventer terrassen zijn weer open

Deventer terrassen zijn weer open

3:29

Meekijken in de zoutloods van Circulus-Berkel in Deventer

Afgelopen week viel er veel sneeuw: de wegen waren onbegaanbaar. Zo ging het er achter de schermen aan toe bij de gladheidsdienst van Circulus-Berkel in Deventer.

Meer video's

Gerelateerde series