Korte Reportage

Korte reportages over het nieuws uit Rotterdam en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:29

Slagerij maakt Bacardi-lemonburgers

Wat moet je doen als het personeel van de slagerij al weken met hetzelfde nummer in het hoofd rondloopt? Na de zóveelste keer 'Ik ga zwemmen, in Bacardi Lemon' wist Daniëlle Barendrecht het: een eigen Bacardi Lemon-burger.

2:14

'Iedereen is welkom in de kerk, gevaccineerd of niet'

Bezoekers van de rooms-katholieke kerk hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien als zij de kerk bezoeken.

1:36

Ouderen krijgen hulp bij QR-code in Rotterdamse bieb

Ouderen krijgen in de bibliotheek op Blaak een cursus over hoe een QR-code te gebruiken. Die is in coronatijd hard nodig, maar veel mensen kunnen al amper een mail versturen, laat staan een QR-code aanvragen

1:28

Paaldanslessen in het water steeds populairder

Paaldanslessen die worden gegeven in het water: bij het Vlaardingse Zwembad De Kulk is het inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Claudia en Lonneke zagen een oproepje op Facebook en besloten voor het eerst mee te doen met de groepsles in het zwembad.

1:41

Parade voor 86e verjaardag Bassie in Vlaardingen

In Vlaardingen wordt een defilé gehouden ter ere van de 86e verjaardag van clown Bassie. In het Museum Vlaardingen is een expositie over het leven en werk van Bassie en zijn broer Adriaan te zien is.

2:04

OM over uithalers in de haven

Officier van Justitie Ernst Pols en hoofd van de Zeehavenpolitie Jan Janse reageren op de aanhoudingen in het Rotterdamse haventerrein. Zeven personen werden daar vorig weekend aangehouden op verdenking van het uithalen van drugs.

Meer video's

Gerelateerde series