Reisvlogger Bonnie

Over de Libelle-vloggers Onze vloggers zijn bijzonder. Het zijn echte mensen met persoonlijke verhalen. Neem een kijkje in het leven van een dokter, boswachter, mode-expert, tuinier, reisjournalist en visagist en laat je inspireren door hun tips, tricks, avonturen en verhalen. Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle […]

Direct kijken

Alle afleveringen

2:30

Ga naar Vlieland voor het échte vakantiegevoel in eigen land

Reisvlogger Bonnie is op het kleinst bewoonde Waddeneiland van Nederland en dat is Vlieland! Vlieland zal niet voor iedereen de eerste keuze zijn om een weekendje naar toe te gaan, omdat het voor velen bijvoorbeeld ver weg is. Toch is het echt de moeite waard om dit eilandje eens te bezoeken. Vooral als je van fietsen houdt, want autos zijn er verboden. Dus als je het eiland wil verkennen, zul je toch echt een stukje moeten fietsen. Leuk toch? Je pakt in Harlingen de boot en binnen 1,5 ben je al op het Waddeneiland. Reisvlogger Bonnie laat je uiteraard de leukste plekjes van Vlieland zien!

2:12

Reisvlogger Bonnie: skitterend in Skagen

Reisvlogger Bonnie ging naar Denemarken. Enthousiast kwam ze terug. Wat een perfecte vakantiebestemming!

2:10

Reisvlogger Bonnie: Zo leuk is 'mijn' Haarlem

Volgens Bonnie heeft Haarlem alle ingredinten in huis voor een heerlijk dagje uit. Bekijk hier waarom ze zo enthousiast is!

3:38

Wauw... Ken jij het Zeeuwse kustplaatsje Domburg al? ...

Als je even in een vakantiestemming wil komen, is deze vlog echt wat voor jou! Reisvlogger Bonnie is deze week namelijk in Domburg. Domburg is het oudste kustplaatsje van Zeeland en is zeker het bezoeken waard. Het pittoreske plaatsje heeft alles: prachtige stranden, oude indrukwekkende gebouwen en hippe strandtentjes. Domburg bevestigt maar weer dat je echt niet per se naar Frankrijk hoeft te gaan om een heerlijke strandvakantie te hebben!

2:59

Goedkoop vliegtickets scoren? Reisvlogger Bonnie weet hoe

Als je met je hele gezin op vakantie gaat, kunnen de kosten best hoog oplopen. Accommodatie, eten en wat dacht je van dure vliegtickets?

3:26

Handige tips voor op Curacao!

Binnen het Caribisch gebied behoort Curaao tot de best bezochte vakantiebestemmingen van Nederlanders en dat is niet zonder reden. Het eiland heeft prachtige stranden, fijne restaurants en er is enorm veel te doen. Bovendien is het ook nog redelijk betaalbaar (vooral als je buiten de vakantieperiodes gaat, dan betaal je 600 euro voor een ticket). Ben jij van plan om aankomende zomer richting Curacao te vliegen? Bekijk dan deze vlog van Bonnie want ze heeft een paar handige tips voor je!

2:53

Reis je alleen met handbagage? Reisvlogger Bonnie geeft ...

Ga je een weekendje weg en neem je alleen handbagage mee? Slim, want dat heeft veel voordelen. Je hoeft je koffer tenslotte niet in te checken, waardoor je ook bij aankomst niet op je koffer hoeft te wachten. Dat scheelt flink wat tijd!

2:08

Met déze tips van Bonnie wordt jouw volgende wintersport ...

Van januari tot eind maart is het wintersportseizoen volop aan de gang. Ga jij dit jaar voor het eerst op wintersport? Dan is een goede voorbereiding natuurlijk wel op z'n plaats.

2:59

Met deze tips van reisvlogger Bonnie scoor jij voortaan ...

Als je met je hele gezin op vakantie gaat, kunnen de kosten best hoog oplopen. Accommodatie, eten en wat dacht je van dure vliegtickets?

3:30

Reis je via Schiphol? Als je dít doet heb je altijd extra...

Reisvlogger Bonnie reist natuurlijk ontzettend veel voor haar vlogs voor Libelle TV. Het zal je dan niet verbazen dat ze regelmatig op Schiphol komt. Schiphol is één van de grootste vliegvelden ter wereld en er zijn dus heel veel leuke weetjes over deze luchthaven te vertellen.

5:03

Hallo zon & cultuur: reisvlogger Bonnie ontdekt het ...

Reisvlogger Bonnie zoekt het avontuur dit keer wat verder weg: de reis gaat naar... het prachtige Maleisië! En wel het tropische eiland Penang.

3:59

Reisvlogger Bonnie ontdekt de magische Noorse Lofoten: ...

Zou ze het geluk hebben het noorderlicht te zien?

Meer video's

Gerelateerde series