Showbytes

Korte updates van het leven van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:34

Zwolse Bibi (12) speelt hoofdrol in De Nog Grotere Slijmfilm

De Zwolse Bibi (12) werd beroemd in Nederland met haar YouTube-video's over slijm. Haar eerste bioscoopfilm De Grote Slijmfilm was vorig jaar de best bezochte kinderfilm in Nederland en haar nieuwe film De Nog Grotere Slijmfilm komt deze zomer in de bios. En in de toekomst? ,,Misschien een rol in een serieuze film? Iets uit mijn ‘comfortzone'.”

3:53

Verzoek Britney Spears afgewezen: vader blijft curator

Het verzoek van popster Britney Spears om haar vader te laten verwijderen als haar toezichthouder, is door een rechter in Los Angeles afgewezen.

7:40

Angela kijkt TV: 'Feit dat opvolgers al klaarstaan pijnlijk'

Deze vrijdag namen we de tv-week weer door met Angela de Jong.

1:55

Jaimie Vaes: Geen fysiek geweld bij incident Ibiza

Jaimie Vaes is naar eigen zeggen niet lichamelijk mishandeld tijdens de knallende ruzie met haar verloofde Lil’ Kleine op Ibiza. Dat zegt ze in een video die ze samen met de rapper heeft opgenomen en die zojuist in zijn Instagram Stories verscheen. De artiest zal in het vervolg wel ‘liever’ voor haar zijn, benadrukt ze.

0:52

Martien vindt het maar niks met zijn Mini in de sneeuw

In de aflevering van vanavond op SBS 6 horen de Meilandjes of de discussie met de gemeente eindelijk is afgerond. En het sneeuwt in Nederland, dus ook bij de Meilandjes. Martien vindt het maar niks, met zijn Mini in die gladde sneeuw, is te zien in het onderstaande fragment.

0:31

Even terug naar het oude normaal met Guido Weijers

Vijfhonderd mensen voelen zich vandaag even uitverkoren als ze in het theater mogen kijken en luisteren naar een show van Guido Weijers. Corona is even ver weg, al is de pandemie toch de aanleiding voor de voor deze tijd zo ongewone middag.

Meer video's

Gerelateerde series