Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws over films en series.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
10:35

Dit is er te zien op het 41ste Nederlandse Film Festival

De 41e editie van het Nederlands Film Festival begint vanavond in Utrecht! Maar liefst 102 premières staan op ons te wachten, filmredacteur Gudo heeft er al een aantal gezien.

6:44

Docu over Marianne Vaatstra: 'Wie was ze, wat wilde ze?'

De zestienjarige Marianne Vaatstra werd in 1999 vermoord. Dertien jaar later kon de politie de dader opsporen. Hier is een vierdelige documentaireserie over gemaakt, De Moord op Marianne Vaatstra.

6:46

Angela: Heel jammer dat Rob Kemps voor SBS heeft gekozen

Het was weer een volle week met allemaal nieuwe televisie programma’s. En Tv-columnist Angela de Jong zat overal weer voor klaar. Goedemiddag Angela!

6:22

'Vlieginstructeur Rudi achtervolgd door 9/11'

De Amsterdamse vlieginstructeur Rudi Dekkers haalde 20 jaar geleden het wereldnieuws toen bekend werd dat hij vliegles had gegeven aan twee van de kapers verantwoordelijk voor de aanslagen op 11 september. Nadat de mediastorm ging liggen, zou zijn leven een dramatische wending nemen.

8:23

Angela: 'Als kijker mag je kanon van presentator verwachten'

Televisieland is terug van zomerreces. We praten bij met Angela de Jong over de hoogte- en dieptepunten in televisieland deze week.

5:05

Start van laatste seizoen hitserie La Casa de Papel

Vanavond verschijnt het laatste deel van de Spaanse hitserie ‘La Casa de Papel’ op Netflix. In vier seizoenen zagen de kijkers hoe De Professor met zijn bende de grootste overval in de Spaanse geschiedenis pleegt.

Meer video's

Gerelateerde series