Snel nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Dordrecht en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:48

Ineke wacht al 1,5 jaar op operatie: 'Er moet iets gebeuren'

Ineke (63) zit al 1,5 jaar te wachten op haar heupoperatie die telkens maar uitgesteld wordt door corona. Ze is al twee keer weggestuurd uit het ziekenhuis doordat een coronapatiënt haar IC-bed nodig had.

0:31

Grote inzet politie bij woningoverval in Zwijndrecht

Een 48-jarige Dordtse chauffeur is afgelopen nacht bij een woning aan de Grevelingen in Zwijndrecht aangevallen door drie mannen. Bij de woning werden rake klappen uitgedeeld. Volgens de Zwijndrechtenaar die er woont en ongedeerd bleef, dreigden de daders met vuurwapens.

0:38

Lichaam gevonden in het water bij Molenaarsgraaf

In het water langs de Graafdijk West is woensdagocthend het lichaam gevonden van een 54-jarige man uit Wijngaarden. De man was sinds dinsdagavond al vermist en kwam woensdagochtend niet op zijn werk. Hoe de man in het water terecht is gekomen, wordt nog onderzocht door de politie.

0:36

Prins Clausbrug geopend door prinses Beatrix

Prinses Beatrix opende dinsdag de Prins Clausbrug, die vernoemd is naar haar overleden echtgenoot.

0:31

Toedracht dodelijke steekpartij Papendrecht nog onduidelijk

Bij een steekincident in een woning aan de Guido Gezellestraat in Papendrecht is zaterdagavond een man (41) om het leven gekomen. Een 37-jarige vrouw is aangehouden. Het is nog niet bevestigd of het om de bewoners van het pand gaat. Evenmin kan de politie iets zeggen over de relatie tussen de verdachte en het slachtoffer.

3:45

Snelheidsduivel die Anna (16) volledig verlamde ontloopt cel

De 25-jarige Delano van H. is donderdag door de rechtbank veroordeeld tot de maximale werkstraf van 240 uur en 3 maanden voorwaardelijke celstraf. Ook raakt Van H. zijn rijbewijs voor twee jaar kwijt. Van H. krijgt die straf voor het veroorzaken van een ernstig verkeersongeval, waarbij de 16-jarige Anna volledig verlamd raakte.

Meer video's

Gerelateerde series