Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het Nederlandse nieuws.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
3:12

Pride Amsterdam bestaat 25 jaar

Vanaf morgen wordt Amsterdam weer gehuld in alle kleuren van de regenboog. Pride Amsterdam bestaat 25 jaar en ondanks corona willen de organisatoren dit niet zomaar voorbij laten gaan.

3:34

Stufistrijder Max ruilt erop los om studieschuld te betalen

Max Koedijk ruilt spullen om uiteindelijk van zijn 60.000 euro studieschuld af te komen. Ooit begon hij met een klein knuffeltje, ondertussen heeft de stufistrijder een filmrol in de reboot van super klassieker Costa in de aanbieding.

1:53

Onderzoek UMC+ Maastricht: 2 patiënten ‘versneld overleden’

Twee coronapatiënten van het Maastricht UMC+ zijn eind april zeer waarschijnlijk ‘versneld overleden’ door een stroomstoring. Hun zuurstof viel vijf kwartier uit voordat een verpleegkundige de storing ontdekte.

4:18

Rel in gevangenis: vrouwen met beha mogen niet naar binnen

Vrouwelijke cipiers in de gevangenis van Middelburg kunnen sinds kort niet meer met een beha op hun werk komen. De nieuwe detectiepoortjes gaan namelijk om het minste of geringste af. Vakbond FNV vindt niet dat dit door de beugel kan.

2:32

WhatsApp-alert NS blijkt nuttig: ruim 1200 keer ingegrepen

De alarmfunctie van de NS heeft er voor gezorgd dat al ruim 1200 keer is ingegrepen door politie of een NS-beveiliger. Sinds mei vorig jaar kunnen treinreizigers een speciaal nummer WhatsAppen of bellen als ze zich onveilig voelen, dit is bijna 2500 keer gebeurd.

3:51

Experts: 'Derde prik Pfizer-vaccin noodzakelijk'

Verschillende experts pleiten voor een derde prik, nu blijkt dat het Pfizer-vaccin na 6 maanden minder effectief is.

Meer video's

Gerelateerde series