Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het buitenlandse nieuws.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
6:18

Turkse branden nog altijd gaande: kritiek op overheid groeit

De natuurbranden in Turkije zijn nog niet onder controle. Vooral de toeristische gebieden van Marmaris, Bodrum en Antalya worden bedreigd. Er zijn minstens 6 doden en veel toeristen zijn met spoed geëvacueerd.

6:08

Britse coronaprofiteurs verkwisten miljarden euro’s

Britse ministers die de crisis rondom de corona pandemie moesten bestrijden, hebben miljoenencontracten uitgedeeld aan kennissen.

0:40

Dode bij betogingen ‘dwarsdenkers’ in Berlijn

Bij de verboden coronabetogingen in Berlijn is zondag een dode gevallen. Het gaat volgens de politie om een 49-jarige deelnemer met gezondheidsklachten die tijdens een controle in elkaar zakte.

0:34

Aannemer sloopt appartementen na openstaande schuld

Een Duitse aannemer veroorzaakte woensdag schade aan een appartementencomplex in aanbouw omdat de ontwikkelaar de rekening niet wilde betalen.

1:05

Belgische turnster pakt goud, immense vreugde bij familie

Een enorme sensatie voor onze zuiderburen. De 21-jarige Nina Derwael leverde een bijna perfecte oefening af en haalde daarmee goud binnen op de brug met ongelijke leggers. Met een score van 15.200 stak ze in de finale met kop en schouders boven de concurrentie uit. De turnmedaille is het eerste goud voor België op deze Olympische Spelen. Derwaels familie ging al voordat haar score bekend was volledig uit hun dak.

0:32

Sint Petersburg overspoeld met verkleedde Russen op SUP's

In Sint-Petersburg gingen zaterdag duizenden Russen verkleed het water op tijdens een jaarlijks supfestival. In de Russische stad werd voor de zesde keer op rij zo'n 9 km afgelegd over de verschillende kanalen en rivieren.

Meer video's

Gerelateerde series