The Spike Room

Bekijk hier alle video's van The Spike Room

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:26

Je kop laten kaalscheren voor Zuid-Afrika-reis

Je kop laten kaalscheren voor een reis naar Zuid-Afrika is al behoorlijk intens. The Spike Room doet daar natuurlijk nog een schepje bovenop, door van het afgeschoren haar een baard te maken... Met sterke lijm wat er niet zomaar vanaf gaat.

2:25

Een neusring laten zetten in ruil voor Ibiza-reis

Voor sommigen zou de opdracht om een neusring te laten zetten al een beloning op zich zijn, maar deze deelnemer van The Spike Room vindt het toch wel een big deal. Durft hij de neusring te laten zetten?

2:06

Pijnlijk: rennen op een loopband vol lego

Rennen op een loopband klinkt als een prima opdracht, maar wanneer er een emmer lego wordt toegevoegd, wordt het ieders grootste nachtmerrie.

2:30

Sparren met Melvin Manhoef voor de ultieme prijs

De opdracht luidt: spar één minuut met kickboks- en MMA-legende Melvin Manhoef. Zal hij de minuut overleven of wordt hij een van Melvin’s vele knock-outs?

2:42

Man moet hoofd JayJay Boske laten tatoeëren

Joey, Karar, Joey en Fahd vormen de eerste vriendengroep die The Spike Room betreedt. Presentator JayJay Boske heeft vier fijne opdrachten voor hen uitgezocht: In de categorie 'uiterlijke aanpassingen': Laat een tattoo van JayJay's hoofd op je lichaam tatoeëren door Ink Master-winnaars Djoels en Joyce.

2:19

Rijk banjert heen en weer over strontbaan

Rijk Hofman (broertje van) test The Spike Room en moet een buikschuiver maken én heen en weer tijgeren over een strontbaan. In The Spike Room doen vier vrienden bizarre uitdagingen in ruil voor één ultieme beleving! The Spike Room zie je vanaf 16 juli op Spike!

Meer video's

Gerelateerde series