Theo's Waterstofspelen

In 'Theo's Waterstofspelen: op zoek naar nieuwe energie' gaat Theo Bos in gesprek met experts over waterstof.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
3:12

Wat heeft waterstof met sport te maken?

In Theo's Waterstofspelen gaat Theo Bos vanuit Tokio in gesprek met experts die hem meenemen in de wereld van waterstof. In deze aflevering spreekt hij met Marcelien de Koning, zij is chef de emission bij NOC*NSF

3:06

Waarom is Nederland een perfect land voor waterstof?

In Theo's Waterstofspelen gaat Theo Bos vanuit Tokio in gesprek met experts die hem meenemen in de wereld van waterstof. Deze aflevering spreekt hij met Helmie Botter, verantwoordelijk voor waterstof binnen WaterUnie.

3:16

Waarom rijden op waterstof steeds makkelijker wordt

In Theo's Waterstofspelen gaat Theo Bos vanuit Tokio in gesprek met experts die hem meenemen in de wereld van waterstof. Deze aflevering spreekt hij met Lisa Montanari, waterstofmanager bij Shell, over auto's die op waterstof rijden.

2:46

'Met minimale aanpassingen ontvang je waterstof in je huis'

In Theo's Waterstofspelen gaat Theo Bos vanuit Tokio in gesprek met experts die hem meenemen in de wereld van waterstof. Dit keer spreekt hij Frank van Alphen, waterstofexpert bij Stedin.

2:51

Johan Knijp: 'Een Olympische fakkel op waterstof, mooi doel'

In Theo's Waterstofspelen gaat Theo Bos vanuit Tokio in gesprek met experts die hem meenemen in de wereld van waterstof. In de aflevering gaat Theo Bos het gesprek aan met Johan Knijp, hij adviseert bedrijven over het gebruik van waterstof.

3:03

TU Delft-student Sieb: Waterstof is een kans voor Nederland

In Theo's Waterstofspelen gaat Theo Bos vanuit Tokio in gesprek met experts die hem meenemen in de wereld van waterstof. Deze keer spreekt hij Sieb Rodenburg, hij is onderdeel van het Eco-Runner team in Delft.

Meer video's

Gerelateerde series