Alle afleveringen

8:38

Willy William wil WK anthem maken

Onlangs was Willy William te gast in de Q-studio bij Stephan. Zij hebben het onder andere over het succes van zijn recente track 'Trompeta', en over de toekomstplannen van deze artiest. Deze Franse dj en producer ken je onder andere van zijn huidige Top 40-hit 'Trompeta'. Naast deze track kan je hem ook kennen van tracks zoals 'Mi Gente' samen met J Balvin, zijn eigen track 'Ego', maar ook van zijn nummer 'Goodbye' samen met Jason Derulo, David Guetta & Nicky Minaj. Hij is nu te gast bij Stephan om over zijn tracks te praten, Stephan laat hem een remix van 'Mi Gente' horen én ze hebben het zijn proces van het schrijven van tracks.

5:21

Stephan verrast David Guetta met Top 40-record

Stephan sprak onlangs met David Guetta over zijn nieuwste Top 40-record​, waarmee hij de artiest is met de meeste Top 40-hits aller tijden. Daarnaast vertelt David Guetta ook nog welke nummers en plannen er op de plank liggen bij de Franse dj. Zo verklapt hij ook bezig te zijn met een nieuwe onbekende artiest, maar mag hier nog niet te veel over zeggen. Gaat hij door naar een 57ste Top 40-hit?

5:44

Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie zijn Alarmschijf

Domien had Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie te gast in de Top 40. Ze vertelden hoe hun samenwerking 'Missen Zou' tot stand kwam. Ook had Domien leuk nieuws voor de heren: de track is komende week Alarmschijf en hoor je dus extra vaak op Qmusic!

3:39

Antoon scoort eerste nummer 1 hit

Antoon scoort zijn eerste nummer 1-hit met zijn track 'Hallo'. Dit is wederom een artiest van Nederlandse bodem die dit jaar de Top 40 aanvoert en daarbij ook gelijk de 100e Nederlandstalige nummer 1-hit in de hitlijst.

3:51

Op deze plek komt onze Songfestival inzending Top 40 binnen

S10 vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisie Songfestival in Turijn dit jaar. Maar wat er ook gebeurt haar eerste Top 40 succes heeft ze nu al in the pocket. Domien vertelt zangeres Stien dat zij de hoogste nieuwe binnenkomer is in de Top 40 van vandaag. Op welke plek S10 belandt met haar prachtige liedje 'De Diepte' én wat zij er zelf van vindt zie je in deze video.

4:24

Zo kreeg Lauren Spencer Smith 6 miljoen streams in 1 dag

'Fingers Crossed' van Lauren Spencer Smith hoor je deze week extra vaak op Qmusic, want het is de Alarmschijf. Wellicht heb je nog nooit gehoord van de zangeres, Stephan sprak haar en vroeg haar waar de track over gaat en hoe het voor haar was dat de track opeens viral ging.

3:45

Ik ga zwemmen op nummer 1 in de Nederlandse Top 40!

Het begon allemaal als grap, maar via Tom & Bram kwam hij in de Nederlandse Top 40. En op 27 augustus versloeg hij Justin Bieber en Tainy van de troon. Mart Hoogkamer met 'Ik Ga Zwemmen' is de nieuwe nummer 1.

4:36

Gaat Swedish House Mafia samenwerken met The Weeknd?

Ken je de hits 'Don't You Worry Child' en 'Save The World' van Swedish House Mafia nog? Goed nieuws, want Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso komen weer samen met nieuwe muziek!

4:40

Camilla Cabello over het succes van 'Don't Go Yet'

De nieuwe track van Camilla Cabello 'Don't Go Yet' was al eerder de alarmschijf in de Top 40. Vandaag sprak Q-dj Stephan Bouwman Camilla over haar succes en haar nieuwe album die eraan zit te komen.

6:54

Interview Ed Sheeran

Uploaded by MyChannels

8:44

David Guetta meest succesvolle artiest in de Top 40

Hij heeft Rihanna, Madonna, The Beatles én The Rolling Stones allemaal ingehaald: David Guetta is vanaf nu de meest succesvolle artiest in de Nederlandse Top 40. Q-dj Stephan mocht hem de award digitaal overhandigen.

0:46

Domien heeft gouden plaat voor ATB, Topic & A7S

Domien belt met ATB, Topic en A7S en heeft heel goed nieuws. Hij mag namelijk een gouden plaat overhandigen voor hun track 'Your Love' (9PM). En hoe overhandig je nou zo'n plaat digitaal? Nou gewoon gooien!

Meer video's

Gerelateerde series