Valley of the Boom

Tijdens de www.week gaat National Geographic op tv en online op een ‘trip down memory lane’ waarin de beginfase van het internet wordt herbeleefd.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
5:05

Jeroen Lemaire: Door internet ben ik ondernemer geworden

Tijdens de www.week gaat National Geographic op tv en online op een ‘trip down memory lane’ waarin de beginfase van het internet wordt herbeleefd. In deze video deelt Belgische ondernemer Jeroen Lemaire zijn ervaring met (de komst van) het internet.

4:17

Bas Verhart: Mijn eerste reactie op het internet? Wauw!

Tijdens de www.week gaat National Geographic op tv en online op een ‘trip down memory lane’ waarin de beginfase van het internet wordt herbeleefd. In deze video deelt ondernemer Bas Verhart zijn ervaring met (de komst van) het internet.

4:35

Marleen Stikker over de opkomst en toekomst van het internet

Tijdens de www.week gaat National Geographic op tv en online op een ‘trip down memory lane’ waarin de beginfase van het internet wordt herbeleefd. In deze video deelt ondernemer Marleen Stikker haar ervaring met (de komst van) het internet.

4:52

Nina Storms over opkomst internet: 'We unleashed the beast'

Tijdens de www.week gaat National Geographic op tv en online op een ‘trip down memory lane’ waarin de beginfase van het internet wordt herbeleefd. In deze video deelt ondernemer Nina Storms haar ervaring met (de komst van) het internet.

Gerelateerde series