Verre Vrienden

In Verre Vrienden reizen Thijs en Joep (de Bucket Boys) af naar niet alledaagse gebieden, waar zij het land en de situatie aldaar laten zien door het oog van de locals.

Direct kijken

Alle afleveringen

9:32

Wonen de mooiste vrouwen ter wereld in Colombia?

In Verre Vrienden gaan de Bucket Boys naar Colombia waar het land zelf én de huidige situatie in Colombia wordt getoond door het oog van de locals. In de derde en laatste aflevering gaan ze onderzoeken of in Colombia écht de mooiste vrouwen ter wereld wonen.

10:22

Bucket Boys ontmoeten broer én neef Pablo Escobar

In Verre Vrienden gaan de Bucket Boys naar Colombia waar het land zelf én de huidige situatie in Colombia wordt getoond door het oog van de locals. In deze tweede aflevering duiken ze in de geschiedenis van Colombia en ontmoeten ze de broer en neef van dé beruchte drugsbaron Pablo Escobar.

13:27

Colombia: gevaarlijkste land ter wereld?!

In Verre Vrienden gaan de Bucket Boys naar Colombia waar het land zelf én de huidige situatie in Colombia wordt getoond door het oog van de locals. In de eerste aflevering spreken ze met locals, gaan ze naar het voetbalstadion in Bogotá waar vroeger regelmatig doden vielen, ontmoeten ze Colombiaanse Nederlander Guillermo en gaan ze op pad in Medellín, voormalig 'murder capital of the world'.

Gerelateerde series