Viral van de dag

Deze video's gaan heel de wereld over.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:36

Tientallen drones vallen uit de lucht tijdens droneshow

In de Chinese plaats Zhengzhou zijn tijdens een droneshow tientallen drones neergestort. De drones vielen op enkele auto's en gebouwen. Er raakte niemand gewond.

0:35

Opmerkelijke passagier op achterbank bij drive-in McDonald's

De Amerikaanse Jessica Nelson moest donderdag toch nog een keer kijken om er zeker van te zijn. Maar ze zag wel degelijk een koe op de achterbank van een auto die uit het raam zat te staren. Ze spotte de passagier bij de McDonald’s in Mashfield in de Amerikaanse staat Wisconsin.

0:43

Man filmt blikseminslag vanuit flatgebouw in Rusland

In het Russische Khimki filmde een bewoner van een flatgebouw afgelopen maandag een krachtige blikseminslag in een huis aan de overkant van de straat. Het dak van het huis vatte direct vlam, maar er vielen geen gewonden.

0:23

Vrouw blijft busje maar door te lage parkeerga­ra­ge rammen

In een parkeergarage in het Amerikaanse Louisville in de staat Kentucky lijkt een vrouw zich er niet zoveel van aan te trekken dat haar busje te hoog is voor de parkeergarage.

0:38

Apen nemen zwembad over in Thailand

Een groep wilde apen heeft een zwembad van een school in de provincie Lopburi in Thailand overgenomen. De leerlingen kunnen hierdoor al een lange tijd geen gebruik meer maken van het zwembad.

0:08

Wat hoor jij? 'Green needle' of 'Brainstorm'?

Hoor jij 'green needle' of 'brainstorm'?

Meer video's

Gerelateerde series