Voeding

Over de Libelle-vloggers Onze vloggers zijn bijzonder. Het zijn echte mensen met persoonlijke verhalen. Neem een kijkje in het leven van een dokter, boswachter, mode-expert, tuinier, reisjournalist en visagist en laat je inspireren door hun tips, tricks, avonturen en verhalen. Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle […]

Direct kijken

Alle afleveringen

2:50

Een leven zonder alcohol: Jacqueline deelt haar verhaal

Is het leven nog wel leuk zonder alcohol? Die vraag krijgt ontwijnvlogger Jacqueline vaak te horen. Zij heeft daar een heel goed antwoord op en deelt haar verhaal in deze video met jou.

2:49

Dít zijn de 5 grote voordelen van niet meer drinken

Ontwijnvlogger Jacqueline is gestopt met drinken en dat heeft haar leven een heel stuk aangenamer gemaakt. Er zijn namelijk 5 grote voordelen van niet meer drinken. Kijk maar mee!

2:22

Zoveel geld bespaar je als je geen alcohol meer drinkt

Ontwijnvlogger Jacqueline legt uit hoeveel euro je kunt besparen als je stopt met drinken. En dat is meer dan je denkt...

2:13

Waarom afvallen makkelijker gaat als je geen alcohol drinkt

Dry january is voor velen een goed begin van het jaar. Overweeg je ook een alcoholvrije periode? Onze ontwijnvlogger Jacqueline legt je uit wat daar zo goed aan is én wat het kan doen voor je vetverbranding. Zo wordt afvallen eenvoudiger.

2:13

Dry January: "Een maand die zoveel voor je gaat veranderen"

Overweeg je een 'Dry January' te houden óf ben je al volop bezig? Onze ontwijnvlogger Jacqueline vertelt je welke voordelen een maand zonder alcohol oplevert. En dat is zeker de moeite waard.

2:38

Zó voeg je meer groente en fruit toe aan je maaltijd

We moeten met z’n allen meer groenten en meer fruit eten want dat is gezond. Dat weten we nu wel. De hoofdvraag is alleen: hoe? Het lijkt namelijk erg makkelijk maar als je ’s avonds in je bed ligt en erachter komt dat je vandaag weer maar één appel hebt gegeten, blijkt het toch niet […]

2:13

Geen alcohol meer drinken? Dít zijn de alternatieven

Wil je (even) geen alcohol meer drinken? Ontwijnvlogger Jacqueline vertelt je in deze video alles over de alternatieven.

2:57

Zo blijf je gezond eten met een druk-druk-druk leven

Het is best een uitdaging om gezond te blijven eten als je van hot naar her vliegt, maar met deze tips van voedingsvlogger Jacqueline gaat het lukken.

3:11

Hoe kom ik van mijn snoepverslaving af? Jacqueline weet het

Zo zeg je makkelijker "nee"

2:12

Wil je graag minder brood eten? Deze tips gaan je helpen

Het scheelt een hoop koolhydraten op een dag!

Gerelateerde series