De moestuin in: #23 – Oproep: Moestuin te leen

videoMartijn van Hese is hobby-tuinman en hobby-kok. Wekelijks vlogt hij voor de Stentor over zijn lapje grond van 100 m2. Over wat er allemaal gebeurt, over wat er het seizoen door op de moestuin groeit en hoe je dat klaarmaakt.

Vorige week kon je zien dat Martijn niet helemaal bij was met z’n tuin. Daarom is het deze week wieden en schoffelen geblazen. Maar onder dat onkruid groeien zijn zaailingen prima!

Vakantie

Ook doet de MoestuinVlogger een oproep: hij gaat in augustus namelijk met vakantie en zoekt mensen met groene vingers die het leuk vinden om kennis te maken met tuinieren. Nee, je hoeft geen vlog te maken, enkel een paar uur per week ontspannen werken in de tuin. Gegadigden mogen zich melden via info@moestuinvlogger.nl. Alle oogst mag je houden!

De andere vlogs van “De Moestuin In” zijn hier te zien

Volledig scherm
Martijn van Hese: help.. © Martijn van Hese
  1. De moestuin in: #35 – De Compilatie, nog één te gaan.
    Play

    De moestuin in: #35 – De Compilatie, nog één te gaan.

    In de één na laatste, extra lange aflevering neemt Martijn je mee naar zijn werkhok, waar hij de vlog monteert. Vorige week deed hij namelijk een oproep: “Welke fragmenten van “De Moestuin In” zijn u het meeste bijgebleven? “ Uit alle antwoorden stelde de MoestuinVlogger deze compilatie samen. Volgende week is de LAATSTE MoestuinVlog, nummer 36, met daarin: een verassing! De andere vlogs van “De Moestuin In” zijn hier te zien.