De moestuin in: #24 – De tuin tegen een burn-out

VideoMartijn van Hese is hobby-tuinman en hobby-kok. Wekelijks vlogt hij voor de Stentor over zijn lapje grond van 100 m2.

Vorige week deed de MoestuinVlogger een oproep: Wie past er op mijn tuin tijdens mijn vakantie in augustus? Uit de inzendingen koos Martijn voor Mieke.

Mieke heeft een burn-out en chronische vermoeidheid. Ze zoekt naar manieren om te ontspannen en denkt dat de moestuin zou kunnen helpen. In deze aflevering maakt ze kennis met de honderd vierkante meter van Martijn, vertelt hoe het is om een burn-out te hebben en oogst de eerste courgettes van ’t jaar. Voor de goede orde: ze gaat niet vloggen.

Ow, en er duiken opeens een journalist en een persfotograaf op in de tuin. Wat die daar te zoeken hebben? Kijken!

Vragen aan de Moestuinvlogger? Contact via: info@moestuinvlogger.nl.
Hier zijn de andere vlogs van 'De Moestuin In' te zien. 

Volledig scherm
© Martijn van Hese
  1. De moestuin in: #35 – De Compilatie, nog één te gaan.
    Play

    De moestuin in: #35 – De Compilatie, nog één te gaan.

    In de één na laatste, extra lange aflevering neemt Martijn je mee naar zijn werkhok, waar hij de vlog monteert. Vorige week deed hij namelijk een oproep: “Welke fragmenten van “De Moestuin In” zijn u het meeste bijgebleven? “ Uit alle antwoorden stelde de MoestuinVlogger deze compilatie samen. Volgende week is de LAATSTE MoestuinVlog, nummer 36, met daarin: een verassing! De andere vlogs van “De Moestuin In” zijn hier te zien.