De dino-achtbaan van Speelparadijs Pannenkoekenhuis in Voorst moet per direct dicht. Dat heeft de gemeente Voorst besloten na klachten vanuit omwonenden.
Volledig scherm
PREMIUM
De dino-achtbaan van Speelparadijs Pannenkoekenhuis in Voorst moet per direct dicht. Dat heeft de gemeente Voorst besloten na klachten vanuit omwonenden. © Ruben Meijerink

Achtbaan van pannenkoekenhuis in Voorst moet dicht na klachten buren: ‘Heel wrang’

Een flinke tegenvaller voor Speelparadijs Pannenkoekenhuis in Voorst. Een achtbaan die sinds drie jaar wordt gebruikt, moet per direct dicht. Dat besluit de gemeente Voorst na klachten van buurtbewoners. De gemeente legt eigenaren Bert en Miranda Welsum een boete op als ze de attractie niet weghalen. ,,Dit is heel frappant.”

27 reacties

 • Elisa deJong

  2 maanden geleden
  Geluidsoverlast is vreselijk. Mensen hebben in hun drukke leven rust nodig! Jammer, dat dit restaurant niet eerder goed over de lokatie nagedacht heeft. Dat moet nu noodgedwongen. Sterkte voor alle partijen. Maar ik zou meteen ook “leukere” dieren kiezen, dan het soort dat vermoedelijk nooit heeft bestaan.
 • Albert Kolk

  3 maanden geleden
  Te veel volk in Nederland, te dicht op elkaar en het irritatie-level is gauw bereikt. Alles wordt volgebouwd en mensen komen steeds dichter op elkaars lip te zitten. Helaas kan de mens momenteel ook maar weinig hebben en beginnen gelijk te piepen en te mauwen. Je ziet het steeds meer en steeds vaker. Nederland is het dicht bevolkte land van Europa. Bovendien sinds de N weg niet meer door het centrum loopt is het er ook stiller geworden dus elk geluid is irritant.
 • Dora Schellen

  3 maanden geleden
  Belachelijk een uurtje pfff kan ze daar al niet tegen en dan de rest uitsterving belijd. Nou ze mogen blij zijn dat dit in voorst zit anders is er helemaal niks meer
 • Bart Man

  3 maanden geleden
  De gemeente heeft de taak de regels te handhaven, en dat is altijd lastig voor diegenen die de regels niet willen volgen. Sommige ondernemers zoeken de grens op en worden dan teruggefloten. In Nederland is het nu eenmaal: Eerst kijken of je een vergunning nodig hebt, dan bouwen. Lijkt me niet zo ingewikkeld.
 • Ben Goss

  3 maanden geleden
  @Joseppe Greuters, ik vind dat eigenlijk wel een prima idee. Ik zou dan elke dag naar de dierenwinkel gaan.